BBP lideri Destici'den yolsuzluk çıkışı

BBP lideri Destici'den yolsuzluk çıkışı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den yolsuzluk iddialarıyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas'ta yaptığı açıklamalarda yolsuzluk iddialarına değinerek, hukuk ve demokrasi ilkelerinin önemini vurguladı. Destici, yolsuzluk suçlamalarının savcılar tarafından soruşturulması gerektiğini belirtti ve sürecin insan hakları çerçevesinde yürütülmesini savundu.

Destici, terör örgütleriyle yapılan mutabakatlar ve para aktarımları gibi iddialara dikkat çekerek, bu tür eylemlerin araştırmalarla ortaya çıkarıldığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı'nın mitingdeki sözlerini eleştirerek, anarşiye yol açabilecek söylemlerden kaçınılması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı'nın ailesine yönelik hakaretleri "alçaklık ve namussuzluk" olarak nitelendiren Destici, aile değerlerinin kutsallığını hatırlattı. Son olarak, CHP'nin milli ürünlere yönelik ambargosunun halkta karşılık bulmadığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum