Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa BBP İl Başkanı Ömer Ünsal, BBP Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman ve BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı ile çok sayıda davetli katıldı. Sosyal ilişkilerde iletişimin önemini vurgulayan Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, "Bugünkü konferansımızın ana başlığı etkili iletişim olacak. Etkili iletişim ve insan ilişkileri üzerine bir sohbet gerçekleştireceğiz. Malumunuz üzere bu mesele, insanım diyen herkesi ilgilendiren bir konudur. Onun ötesinde aile içinde, iş yerinde, toplumda ve yaklaşan seçimleri de düşündüğümüz zaman, iletişimin çok önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili görüşlerimizi paylaşacağız" dedi.

Siyasi ahlak adına bu konunun çok elzem olduğunu söyleyen İl Başkanı Ömer Ünsal, "Parti olarak bu konunun yaklaşan yerel seçimler üzerinde etkili olacağını düşündük. Özellikle siyasi ahlak adına, bu konunun çok gerekli olduğunu düşündüğümüz için hocamızı buraya davet ettik. Partili olan veya olmayan herkesin konferansı gelmesini arzu ettik" diye konuştu.

Siyasi üslup kalitesinin yükselmesi adına böyle bir konferans düzenlediklerini belirten Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, "Ertuğrul hocamız iletişim konusunda uluslararası çapta akademik çalışmaları olan, yaklaşık 40'a yakın kitap telif eden bir hocamızdır. Seçimler yaklaştıkça siyasi üslup ve kalitesizlik daha da artıyor. Halkla doğru iletişim nasıl kurulması gerektiğini partimizle veBursa kamuoyuyla paylaşmalıyız" dedi.

Editör: TE Bilişim