Önder ayrılma sonrası çeşitli il ve ilçelerde temaslarda bulunarak BBP'den Akşener'e verilecek desteğe rehberlik ettiği açıklandı.

BBP'den büyük çapta kopmaların olacağı gelen bilgiler arasında.

Erol Önder yaptığı açıklamada "Bir çok ilde geçmişte değişik siyasi partilerde önemli görevlerde bulunmuş arkadaşlarımızla istişarelerimiz devam ediyor.

Milletimizin kuracağı sayın genel başkanım Meral Aksener ve arkadaşlarının vesile olacağı 25 Ekimdeki partimizin kuruluş gününde Allah nasip ederse bizlerde orada olacağız." dedi.

Öte yandan Erol Öner yeni kurulacak partinin mimarlarından Ümit Özdağı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ise "Siyasi partiler ihtiyaç duyulduğunda önce millet tarafından kurulan ve milletin gönlünde yer eden partilerdir.

Sayın genel başkanımız Meral Akşener ve bu oluşumun mimarlarından Türkiye milletvekilimiz Prf.Dr. Ümit Özdağ ve yol arkadaşları da kurulacak olan partimize vesile olacaklardır.

Bazı illerimizden BBP ve diğer partilerden istifa etmiş arkadaşlarımızla, sayın milletvekilimizi ziyaret ederek her zaman memlekete ve millete hizmet etme yolunda kendilerinin yanında olduğumuzu, milletin emrinde olduğumuzu ifade ettik" dedi.

Editör: TE Bilişim