Muğla’da da birçok isim YENİ Parti ile birlikte anılıyordu. Daha önce açıklama yapanlar haricinde henüz herhangi bir siyasetçi bununla ilgili resmi bir açıklama yapmazken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın kişisel facebook hesabında yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti.
Saatcı, Facebok hesabında “İYİ bir gün geçirmenizi diliyorum. Cumamız mübarek olsun” şeklinde yazdı. Bu paylaşımı manidar bulan takipçileri, Behçet Saatcı’nın İYİ Parti’ye göz kırptığı yorumunu yaptı.

İşte Behçet Saatcı’nın o paylaşımının ardından yapılan bazı yorumlar.
"Verdin mesaji başkan IYI günler",

"Evet....yeni bir güne doğan GÜNEŞ türkiyemize İYİ gelecek",

"ne dedik milletvekilligi hayirli olsun mu",

"Muğla büyükşehir belediye başkan adayı. Yeni partisi hayırlı olsun ",

"İYİ günler Behçet SAATCI :)",

"Allahın izniyle IYI olacak, hayirli cumalar."
 

Bilindiği gibi  Fethiye İlçesi’nin Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Türkçe ve Kürtçe kelimelerin karışık yer aldığı Kurban Bayramı mesajını ilçenin farklı noktalarındaki billboardlara astırmıştı, 'Tek millet, tek dil' göndermesinde bulunmuştu. MHP Genel Merkezi ise Saatcı'nın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etmiş ve MHP'den ihraç etmişti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, üst üste girdiği 4. seçiminden de zaferle çıkmıştı. Saatcı, Fethiye tarihinde üst üste 4 kez Belediye Başkanlığını kazanan isim olarak da yeni bir rekora imza attı.

Haber: Mete Sönmez

Editör: TE Bilişim