Beykoz Belediye Başkanı Köseler ve 25 Kişi Hakkındaki Fezleke Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda
Yayınlanma:
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve 25 kişi hakkında "ihaleye fesat karıştırmak" suçundan hazırlanan fezleke, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
İstanbul Beykoz'da 27 Şubat günü gözaltına alınan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler hakkında soruşturma tamamlandı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Köseler ve 25 şüpheli hakkında hazırladığı fezlekeyi, kamu davası açılması için İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.
Soruşturma, "ihaleye fesat karıştırmak" suçlamasıyla başlatılmıştı. Gözaltına alınanlar arasında 5 belediye yetkilisi ve 15 firma yetkilisi yer alıyordu. Toplamda 78 mal ve hizmet alımı ihalesi soruşturma kapsamında incelendi.
Fezlekede, 13 şüphelinin tutuklu bulunduğu, 3 şüphelinin ise tutuklama kararıyla arandığı belirtildi. Dosya, ağır ceza mahkemesinde görülmek üzere ilgili savcılığa teslim edildi.
Kaynak:ANKA
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.