Ahmet Gürses, Genel Merkez'de oluşturulan komisyonun son derece titiz bir çalışma yaptığını ve göreve getirilecek teşkilat başkanı ve yöneticilerinin bulundukları il ile ilçelerde toplumla barışık, herkesi kucaklayan isimlerden oluşması için her şeyi ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.

İYİ PARTİ’YE BÜYÜK KATILIM

Gürses, kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğinden emin olduğunu ifade ederek," Bilecik'ten İYİ Parti'ye çok büyük bir katılım ve ilgi var. Şu ana kadar çok güzel tepkiler alıyoruz. Hem partimize, hem de kentimize yakışır, adaleti ön planda tutan, sevilen, herkesi kucaklayan ve demokrasiden asla ödün vermeyen isimlerle yolumuza devam ediyoruz. İYİ Partimizin, merkez ilçe, Gölpazarı, Pazaryeri ve Osmaneli teşkilatlarını resmen kurduk. Teşkilatlarda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar diler, ülkemize ve milletimize iyi, güzel ve hayırlı hizmetler yapmalarını nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.” diye konuştu.

ADİL BİR YÖNETİM OLACAK

Başkan Gürses, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturacaklarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Bilecik’imizin büyük beklentisini yerine getirmek için Allah’ın izniyle Meral Akşener'in genel başkanlığında partimizi kurduk. İyi Parti olarak vakit kaybetmeden tüm Bilecik'te teşkilatlanacağız. Toplumun tüm kesimlerine kucak açarak, kimseyi ötekileştirmeyen adil bir yönetim oluşturup halkın sesi, gözü ve kulağı olacağız. Teşkilatlarımızın da iktidara giden yolda partimize büyük katkı sunacağından hiç bir şüphemiz yoktur.”

Editör: TE Bilişim