Müthiş Sahiplenme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi istifaya çağıran, sonra Bahçeli’nin MHP’den ihraç edilmesini talep eden Kaya için, Konya İl Disiplin Kurulu, 15 Ocak 2017’de MHP’den kesin ihraç kararı vermişti. Ancak Kaya Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığındaki kayıtlarında halen MHP üyesi görünüyor. Bu konuda yapılan yanlışlığı düzeltilmesini talep eden Kaya, Parti ihraç işlemini gerçekleştirmeyen Bahçeli yönetimini beceriksizlikle suçlamış ve kendisinin Kurban Bayramından sonra Onurluca istifa edeceğini açıklamıştı.

Bomba Gibi Düştü

Kamuoyu yeni oluşumu konuşuyor, Meral Akşener Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Burdur MHP İl-İlçe teşkilatları da çözülüyor, teşekkürler "Bahçeli'yi silkelemeye devam" şeklinde paylaşım yapan Kaya "Meral Akşener’in önderliğini yaptığı partiyi, Milletin ta kendisi kuruyor, Milletin kuracağı parti doğuyor. Vatanını seven, insan haklarına saygılı, gençlere ve bayanlara özellikle önem ve değer veren, daha parti olmadan halkın sevgi ve beğenisini kazanan, Türkiye gündemini artık Halkın kurmakta olduğu yeni hareket belirliyor" dedi.

Ülkenin geleceğine sahip çıkan yeni oluşuma Halktan müthiş bir sahiplenme ve ilgi bulunduğunu belirten Kaya, "Ülkesini seven her görüş ve düşüncede herkesi kucaklayacak yeni Parti için geri sayım başladı, az bir zaman kaldı. Demokrasiyi arayan, yiğit, cesur, çağdaş, Ülkenin geleceğine değer veren parti ufukta doğmak üzeredir. Kurulmakta olan parti MHP’nin devamı olmayacaktır" dedi.

Parti Arayanlara

Kaya gönüllü birliktelik, hak ve hukuka saygılı, Atatürk Cumhuriyetini temsil etmekten asla gocunmayacak, toplumun tüm katmanlarını kucaklayan, engellilere özel önem veren bir parti arayanlara seslendi. Sizin için Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve arkadaşları, yoğun bir tempoda, gece gündüz demeden, bayram demeden, ekip ruhu ile aradığınız partiyi Türk siyasi hayatına hazırlıyor. Barış ve huzur içerisinde yaşayacağımız, ortak platformlarda özgürce konuşabileceğimiz ortamları sizin için hazırlıyorlar. Yeni oluşum titiz bir çalışma ile yeniden Parlamenter Sisteme dönüşün sistemini hazırlarken, karanlıktan aydınlığa geçecek, mevcut yönetimden bıkanları kucaklayan, dışlamayan, tüm seçmenleri rahatlatacak yeni adresi Akşener oluşturuyor.

Metal Yorgunları Duramaz

İl ve İlçe yapılanmasında herkesin "bu yönetim bizi temsil ediyor’ dediği bir yapının temellerinin hazırlandığı oluşumda Meral Akşener ve Arkadaşları kendilerinden çok emindir. Acaba onları suçlayanlar kendilerinden emin midir? diyen Kaya, maklubeleri biz yemedik, kahvaltılarında bulunmadık, kol kola olmadık, poz vermedik. Bizden istedikleri de olmadı. Biz masum, mazlumlarla birlikteyiz ve herkes kendini yeni oluşumda bulacaktır. Halkın sevgisi sel oldu akın akın yeni kurulmakta olan partiye akıyor, bunun karşısında metal yorgunları duramaz" dedi.

Editör: TE Bilişim