Burhanettin Bulut: İyice zıvanadan çıktılar, Timur Soykan da gözaltına alındı

Burhanettin Bulut: İyice zıvanadan çıktılar, Timur Soykan da gözaltına alındı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, gazeteci Timur Soykan'ın gözaltına alınmasını kınadı ve iktidarı 'ülkeyi açık cezaevine çevirmekle' suçladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, gazeteci Timur Soykan'ın gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi.

Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iktidarın muhalif seslere ve gerçeklere tahammülünün kalmadığını belirtti. 'İyice zıvanadan çıktılar!' diyerek tepkisini dile getiren Bulut, bu durumun ülkeyi adım adım açık bir cezaevine çevirdiğini savundu.

Genel Başkan Yardımcısı, paylaşımında gerçekleri susturmanın mümkün olmadığını vurgulayarak, iktidara yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.