Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Kaftancıoğlu, "Kadın kimliğimle erkek egemen siyasette var olmamdan korktular. Çünkü kadın sonuna kadar savunur, direnir. Bugün yaşadığımız örgütlü kötülüğe son verecek olan kadındır" dedi.

Şişhane’deki CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen devir-teslim töreninde konuşan Cemal Canpolat, Canan Kaftancıoğlu’nun sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. “Ülkemiz gerici bir kuşatma altında. Birbirimizle didişecek bir dakikamız bile yok” diyen Canpolat, “Artık biz ve bizim gibi olmayanları da uluslararası sermayeden kurtarmanın zamanı gelmiştir” dedi.

Görev tesliminin ardından söz alan Canan Kaftancıoğlu Cemal Canpolat ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi:

Hakkımda yürütülen karalama kampanyalarına birazdan cevap vereceğim.

CHP EMPERYALİZME KARŞI MÜCADELEDE KURULMUŞTUR

Büyük İstanbul yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden yurttaşları, yoldaşları neferleriyiz. 39 ilçeden ayağa kalkacağız. Bunu görüyorlar. Genel Başkanımızın başlattığı hak hukuk adalet yürüşünü başlatıyoruz. Bunun için korkuyorlar. Benim üzerimden CHP’yi dizayn etmeye çalışıyorlar. CHP emperyalizme karşı mücadelede kurulmuştur.

Farklılıkların zengin olduğu Ordu’nun Mesudiye ilçesinde doğmuş bir kardeşinizim. Eşitliğin kenti İstanbul’u yaşatacağız hep birlikte. Kente ihanet edenlerin maskelerini düşüreceğiz. Sosyal adaletten yana İstanbul’u hep birlikte inşa edeceğiz.

Neden korktular?

Kadın kimliğimle erkek egemen siyasette var olmamdan korktular. Çünkü kadın sonuna kadar savunur, direnir. Bugün yaşadığımız örgütlü kötülüğe son verecek olan kadındır.

Günün koşullarına göre değişmeyen ideolojik duruşumdan duyulan bir rahatsızlık var. İstanbul’dan geldiler, İstanbul’dan gidecekler. Korkuları budur.

Editör: TE Bilişim