Platform Sözcüsü Bünyamin DEMİRCİ; öncelikli olarak ilçemizde ataması henüz yapılmış olan Sayın Dilaver KOÇ’a başarılar diliyorum, başkanımızın çalışmalarına her zaman katkı sunacağımızın bilinmesini istiyorum.

Çekmeköy’de İYİ PARTİYE gönül veren her bireyi beklenti içinde olmaksızın, atanan ilçe başkanı ve yönetimine desteğe çağırıyorum.

Böylelikle bölgemizde oluşturulacak güç birliği ile inşallah ilçemizde İYİ Partiyi zirveye taşıyarak, Çekmeköy’de İYİ belediyeciliği birlikte başlatacağız.

Akabinde ülkemiz için çok önem arz eden, Cumhurbaşkanlığı seçimine gideceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimi; parlamenter sisteme veda ya da devam niteliğini taşımakta olup, bizler güçlü parlamenter sistemden yanayız.

Zira Demokrasinin temelinde her bireyin eşit şartlarda temsil edilebilmesi yatmakta olup, bunun en güçlü modeli ise parlamenter demokratik sistemdir. Öğretmenlerimizin Çağdaş, demokrat nesilleri yetiştirmemizde kilit noktada ki kişi olduğunu çok iyi bilmekteyiz, ve onlara çok önemli görevler düşmektedir.

Bu vesile ile öğretmenlerimizin hem günlerini anma ve hem de Mustafa Kemal ATATÜRK’ün öğretmenlerimize vermiş olduğu vazifelerini “Öğretmenler, Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister.” hatırlatma adına bu çalışmayı yaptık.

Allah bu çalışmada katkıda bulunan her ferdimizden razı olsun inşallah, şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim