30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde  MHP’den Suşehri Belediye Başkan aday adaylığı için çalışmalarını sürdüren Celal Deniz, adaylık başvuru formunu Suşehri MHP İlçe Başkanı Hubiyar Özdemir’e teslim etti.

Adaylık başvurusu teslimini MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar,  MHP MYK üyesive SİDEF Başkanı Zeki Bulut, 24. Dönem Sivas Milletvekili Adayı Muammer Demirci ile birlikte yapan Celal Deniz,  “Kıymetli Hemşehrilerime hizmete Halka Hizmetin Halka Hizmet olduğu bilinci ile 2014 Yılında yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Adaylığı için Aday Adayı formumu Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi Suşehri  İlçe Başkanımız Sn. Hubiyar ÖZDEMİR’e teslim ettim, şahsım olarak aday adayı olacak tüm hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma başarılar dilerim.  İlçe Teşkilatımızın alacagı kararın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Adaylık başvurusunu teslim alan MHP Suşehri İlçe Başkanı Hubiyar Özdemir ise “Yaklaşan yerel seçimler öncesi  Suşehri Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Deniz’e “başarı dileklerini ileterek adaylık başvurusunun hayırlı olmasını diledi. Suşehri Belediye Başkanlığı için seçilecek arkadaşımıza var gücümle yardımcı olacağım” dedi.

2014 MHP Suşehri Belediyesi Başkan Aday Adayı Celal Deniz Kimdir?

Celal Deniz’in özgeçmişi, Celal Deniz’in biyografisi…

1967 Yılında Sivas Suşehri Esenyaka Köyü doğumlu.

İlk ve Ortaokulu Esenyaka köyünde, Liseyi ise Suşehri lisesinde okudu. Eskişehir Anadolu Üniverstesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu.

1991 yılında İstanbul Gümrük Bölge Müdürlüğünde göreve başlayan Deniz görevine devam etmekte. Evli ve 3 çocuk sahibi.

1990 yılında Suşehri Kültür ve Dayanışma Dernegine üye olarak Sivil Toplum kuruluşları ile tanıştı. Suşehri Derneğinde oluşan  değişik dönemlerdeki yönetim kurullarında dernek adına bir çok kademesinde görev aldı.

2005-2011 yılları arasında aralıksız 6 yıl Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yaptı. Suşehri Dernegi Başkanlığı döneminde Vadi ilçeleri arasındaki bağın güçlenmesi amacıyla Sivas Vadi Federasyonunu kurucuları arasındaydı ve 6 yıl ara vermeden 2. Başkanlığını yaptı,

Deniz, Suşehri Dernek Başkanlığı ve Sivas Vadi Federasyon 2. Başkanlığı döneminde ve halen Sivasın Sivil Toplum kuruluşlarının üst çatısı olan Sivas Platformunun da yönetim kurulu üyeliğini yapıyor.

http://metropolyasam.com/celal-deniz-susehri-belediyesi-baskanligina-aday-adayligini-acikladi

Editör: TE Bilişim