CHP Genel Başkanı Özel, 185 bin sandık sorumlusuna ulaşan çağrı merkezini ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özel, 185 bin sandık sorumlusuna ulaşan çağrı merkezini ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 185 bin sandık sorumlusuna ulaşmayı hedefleyen parti çağrı merkezini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 185 bin sandık sorumlusuna ulaşmak için büyük bir iletişim seferberliği başlattı. Genel merkezde görev alan kadın ve gençlik kolları, 60 gün sürecek bir çalışma ile sandık sorumlularıyla birebir iletişime geçmeyi hedefliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu çalışmayı yerinde inceleyerek, günlük görüşme sayılarını, görüşme sonuçlarını ve performans raporlarını takip etti.

Çalışma, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ensar Aytekin ve Pınar Uzun Okakın tarafından yönetiliyor. Partili gönüllüler, genel merkez ile sandık sorumluları arasında iletişim köprüsü kurma görevini üstlendi. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek için imza toplayacak sandık görevlileriyle iletişime geçiliyor.

Sandık görevlilerine sorumlulukları hatırlatılıyor, doğrudan iletişime geçiliyor ve görüşmeler veri formlarına işleniyor. CHP, seçmen ziyaretlerinin seçim organizasyonunun önemli bir parçası olduğunun altını çiziyor ve olağanüstü koşullar altında olağanüstü bir örgütlenmeyle çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

249246-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.