CHP'li Çelik: Gözaltına alınanların yanındayız
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul'daki CHP belediyelerine yönelik operasyonlar ve Gezi Parkı Direnişi'nin 12. yıl dönümünde yapılan anmalar sonucu gözaltına alınanlara ilişkin açıklama yaptı.
Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gözaltına alınan parti meclisi üyelerinin, belediye başkanlarının ve gençlerin yanında olduklarını ve kimseyi yalnız bırakmayacaklarını belirtti. Operasyonlarda gözaltına alınanların tamamı İstanbul Vatan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
'Bu sabah hukuksuzca gözaltına alınan PM Üyemiz, belediye başkanlarımızın, yol arkadaşlarımızın ve Gezi Parkı Direnişi’nin 12. yıl dönümünü anmak isterken gözaltına alınan gençlerimizin yanındayız. Kimseyi yalnız bırakmayacağız.' ifadelerini kullanan Çelik, Vatan Emniyet Müdürlüğü'nde olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.