Davutoğlu’ndan Mahir Ünal çıkışı!

Davutoğlu’ndan Mahir Ünal çıkışı!
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Cumhuriyet'e ilişkin skandal sözlerine MHP lideri Devlet Bahçeli'nin tepki gösterdiğini anımsatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gündeme ilişkin haftalık basın toplantısı gerçekleştirdi.

“Otoriterlerin ittifakı her zaman pamuk ipliğine bağlıdır; ilkesel değil konjonktürledir. Bakın Bahçelinin son grup konuşmasına. ‘Adayımız belli, kararımız net’ diye kendisi için mitingler düzenlediği ortağı Erdoğan'ın en yakın çalışma arkadaşı olan AK Parti Grup Başkan Vekilini ‘Cumhuriyet Düşmanı’ ilan etti.

Bahçeli vesayeti altında siyaset yapan ve hüküm süren Erdoğan'dan şu ana kadar da bir ses çıkmadı. Bahçeli Erdoğan'ın liderliğini sınamaktadır. Onun bırakın dünya lideri ya da ülke lideri olmayı parti liderliği de sınanmaktadır.

Şimdi gözümüz kulağımız Sayın Erdoğan'ın üzerindedir. Sadece bizim değil 20 yıldır onunla yürüyen AK Parti yöneticilerinin ve teşkilat mensuplarının da gözleri kulakları onun üzerindedir.

Sayın Erdoğan, Bahçeli gibi düşünüyorsa yani kendi grup başkan vekili eğer gerçekten Cumhuriyet düşmanı ise sadece görevinden değil partiden de ihraç edilmeli, hatta onun için de bir fezleke hazırlanıp TBMM Başkanlığına gönderilmelidir. Yok eğer böyle değil ve yaklaşık 20 yıldır Erdoğan'ın en yakınında bulunan grup başkan vekili Cumhuriyet düşmanı değilse Erdoğan bu kez dönüp Bahçeli'ye gereken cevabı vermek zorundadır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.