Dervişoğlu'ndan Oya İhanet Edenlere Sert Tepki

Dervişoğlu'ndan Oya İhanet Edenlere Sert Tepki
Dervişoğlu, oy verenleri kandıranların demokrasiyi tehdit ettiğini vurguladı.

Parti lideri Dervişoğlu, yaptığı açıklamada, aldıkları oyu hiçe sayarak hareket edenlerin yerinin demokrasiye ihanet edenlerle aynı olduğunu belirtti. Bu tür davranışların demokratik değerlere zarar verdiğini ifade eden Dervişoğlu, siyasi etik ve sorumluluğun önemine dikkat çekti.

Açıklamalarında, seçmen iradesinin her zaman korunması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, bu konuda kararlılık gösteren tüm partilere destek çağrısında bulundu. Oy verme sürecinin ciddiyetine değinen lider, halkın güvenini sarsacak eylemlerin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Son olarak, Dervişoğlu, demokrasinin temel taşlarının sağlam tutulması gerektiğini belirterek, bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.