DEVA Partisi'nde istifa krizi: İki milletvekili daha ayrıldı

DEVA Partisi'nde istifa krizi: İki milletvekili daha ayrıldı
DEVA Partisi'nde İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun ardından bir milletvekili daha istifa ettiğini duyurdu.

DEVA Partisi'nde İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun ardından Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın da istifa etti. Böylece DEVA Partisi'nin milletvekili sayısı 15'ten 13'e düştü.

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi, son günlerde istifa haberleriyle sarsılıyor. İki hafta önce İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu istifa etmişti. Yeneroğlu, "Başta Genel Başkan Sayın Ali Babacan olmak üzere, DEVA Partisi'nde emek sarf eden on binlerce vatandaşımızdan helallik istiyorum" demişti.

Bir diğer istifa haberi de Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın'dan geldi. Dalgın, "DEVA Partisi farklı bir yola giriyor. Bu nedenle partimle yollarımız ayrılıyor" diyerek istifa ettiğini açıkladı. Dalgın, DEVA Partisi işleyişi konusunda uzun süredir tespit ve önerilerini dile getirdiğini, ancak beklenen değişimin gerçekleşmediğini belirtti.

Dalgın, Türkiye'nin vasatlığı yenmesi ve dünyayla yarışabilmesi için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.