Milliyetçi Hareket Partisinde ne zaman 'Kurultay' çağrıları yapılsa birileri! düğmeye basar ve çeşitli fotoğraflar, arşivden yalan-yanlış haberler servis edilerek; Genel Başkan Adaylarına birçok iftira atılır.

Alenen yalanlar söylenir ve Genel Başkan Adayları algı operasyonlarıyla linç edilmek istenir. Geçmişte Prof.Ümit Özdağ, Koray Aydın bu durumları yaşamış birkaç isimden sadece ikisi. Çoğu insanın bilmediği olaylarda yaşanmış, Kendi siyasi ikbalini korumak adına/ Ülkücüyü Ülkücüye düşürecek davranışlarda bulunulmuştur.

Günümüzdede AKP İktidarının 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunun önüne geçmek, Devlet gücünü kullanarak; birilerinin siyasi ve ekonomik rantlarını korumak adına bu yollara başvurulmuş ve başarılı olunmuştur. Zira bu aslında bir stratejidir.

Bir canavar senaryosu çizer, Türk Milletinin Devlet ve Millet sevgilerini sömürürsünüz.

Bugün bunun adı "Paralel" yarın "Ergenekon" olur. Milletin evladları fişlenir, belli kesimlerin/ patronların çocukları ise kumar masalarında para saçar.

  İran hotellerinde muta nikahı adı altında her türlü pisliğede bulaşırlar.

Biliyorsunuz MHP'de Taban ciddi anlamda "Değişim" iradesi ortaya koymuş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı olarak birçok isim ortaya çıkmıştır.

MHP Genel Merkezinin Gazeteleri ise alışkanlık haline getirdikleri davranışlarını bu kez Yandaş AKP Medyasınında desteğiyle yaymakta, Ahmet Mehmedi- Yusuf Ali'yi "Paralel" olarak itham etmektedir.

Taban birbirine düşmüş iken Siyaseti dizayn eden mühendisler şimdiden Türkiyede 'Erken Seçim' ve nihayetinde Başkanlık sistemi modelinin hayallerini kurmaktadır.

Birçok fotoğraf servis edil(miş), Sayın Koray Aydın Sayın Meral Akşener "Bizim paralelle ilgimiz/alakamız yok" ifadelerine rağmen; ısrarla hedef alınmaktadır.

Oysa bu fotoğrafları servis edenlerin Gazetelerinde köşe yazarlığı yapan, partide milletvekilliği görevinde bulunan birçok ismin "Çatı Aday" , "Yerel Seçim" ve "7 Haziran öncesi" açıklamaları , vermiş oldukları beyanatlar Paralel Yapıya karşı olmadıklarını göstermektedir.

Örneğin Semih Yalçın. Alenen "Paralel yapı AKP Uydurmasıdır" diyen zatı muhterem günümüzde "MHP'ye Paralel Operasyon var" ifadelerini kullanmaktadır.

Bugün "MHP'ye Paralel Operasyon" başlıkları atan Ortadoğu Gazetesi , 7 Haziran öncesinde Cemaat Kolejlerinin reklamını yapmaktaydı.

Yani paralel dedikleri cemaat okullarından para karşılığı reklam almaktaydılar.

Örnekler o kadar çok ki yazmakla bitiremem. Mesela Celal Adan Beyefendi Cemaat Kanalı olarak bilinen Bugün Tv ye kayyum atandığında Cemaate sahip çıkmıştı.  Celal Adan beyefendi Genel Başkandan izinsiz hareket edebilir mi ? 

Elbette edemez.

Hidayet Karacaya geçmiş olsun için sıraya girenlerde bunlardı...

Sözün özü Mesele Paralelden çok birilerinin siyasi ikballerini koruma vazifesidir. Yoksa fotoğraflar üzerinden senaryolar üretmek, iftiralar atmak kolaydır.

Ben iftira atmam. Bunu en iyi Genel Merkez bilir. Ama şahsım gibi birçok Ülkücüye her türlü iftirayı atmayıda kendilerine hak gören "Kraldan çok kralcı" zatların varlığınıda bilirler. Mesela Tuğrul Türkeş efendinin ABD'de takibini sağlamakla görevlendirilmiş Ali Serim konusunu çarptıran Genel Merkez, O dönem Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karacanın MHP Genel Merkezinde ağırlandığınıda bilir.

Herneyse biz iftira atmayız. Sadece 2 sorum olacak.

  Muhterem Genel Başkanımız. 

Henüz Çatı aday süreci başlamamış iken fotoğraftaki kişiyle buluşmanızı ve bu buluşmada basına yansıtılması engellenen görüşmenin arka planında neler vardı ?

Hani muhterem yazarlarınız "Ali Serin Kimdir" sorularını yöneltmişlerdi. Ki haklı bir sorudur. Ali Serimle bire bir muhattap olduğunuzu ve bu görüşmenin içeriği hakkındaki bilgilerinizi, paylaşımlarınızıda keşke kamuoyu bilse...

Peki henüz çatı aday süreçlerinin evveliyatında görüştüğünüz,Boluda aynı masada biraraya geldiğiniz Adnan Daylan Kimdir ?

Bolu dağında kamuya ait 620 bin metrekarelik araziyi kiralayarak; D-100 Karayolunda "Highway Outlet" projesini geliştiren, Bolu Dağı A.Ş Yönetim Kurulu eski başkanı , 75 Milyon Dolarlık yatırım yapmış zat Paralel değil miydi ?

Boluda birçok yerel gazeteye yansıyan haberlere göre Paralel Operasyonun ardından istifayı basıp- yurt dışına kaçan Adnan Daylan ile nasıl bir hukukunuz olmuştur ?

Bizler "Paralel-Maralel" değiliz Muhterem Genel Başkanımız. Lakin sizin çevrenizde azımsanmayacak derecede Yamuğun farkına varmanızı sabırla beklemekteyiz.

Aksi halde Genel Merkez koridorlarında o yana-bu yana koşturabileceğim, bilgiyle/belgeyle deşifre edebileceğim çok konunun varlığını bilmenizi isterim.

Sizinle aramıza setler çekenlerin yamuk olduğunu anlamanızı diliyorum.

ALLAH Türk Milletini korusun ve bu yamuk kuşatmadan sizi kurtarsın.

Emre ÇAKIR 



 

Editör: TE Bilişim