Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) yıllarını vermiş dava adamı Muzaffer Doğan, önceki gün Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda, MHP Edirne İl Teşkilatı tarafından organize edilen ‘Aday Tanıtım ve İstişare Toplantı’nda yapmış olduğu konuşmayla ses getirdi. Doğan’ın, 2 buçuk dakika süren konuşması, salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken konuşmanın videosu da internette ve sosyal medyada sıkça paylaşılmaya başladı. 

MHP Edirne İl Teşkilatı’nda iki dönem İl Başkanlığı yapan Doğan’ın önceki gün yaptığı konuşmada şu ifadeler yer alıyor:
“Bir kere yükselen bayrak bir daha düşmez der eskiler. Bir bayrak bir kere yükseldiyse bir daha düşmez. Burada tabutluklardan gelenler var aramızda. Burada kafeslerden gelenler var. Burada idam sehpalarından gelenler var. Burada gurbetten gelenler var. Burada firariler var, mahkûmlar var, zindanları gülistan etmiş insanlar var. Buraları yeniden gülistan etmek, zindanları yeniden gül bahçelerine çevirmek, bu ülkeyi yeniden al bayrağın altında ‘bir beraber’ yapmak gene bizim işimiz. Birilerinin dediği gibi adını söyleyemeden ‘Tek Devlet’ diyorlar, adı yok. ‘Tek Millet’ diyorlar adı yok. ‘Tek Bayrak’ diyorlar adı yok. ‘Tek Dil’ diyorlar adı yok. Biz bir daha hatırlatalım: O tek dilin adı Türkçe’dir. Tek bayrağın adı Türk Bayrağı’dır. Tek devletin adı Türk Devleti’dir. Tek milletin adı da Türk Milleti’dir. Biz bunun için diyoruz ki elhamdülillah Türk’üz. Yarabbi şükür Türk’üz. İyi ki Türk’üz. Ne mutlu türküm diyene!”
Doğan’ın bu konuşmasının videosu, internette ve sosyal medyada sıkça paylaşılırken Muzaffer Doğan’ın için, ‘Türklük dersi’ verdiği yorumları yapıldı.

Videonun linki:

https://www.youtube.com/watch?v=7jJqizrBhuk

 

Editör: TE Bilişim