MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kaan Çakır’ın MHP Ortaca İlçe Başkanlığına atamasının yapıldığı törende bir konuşma yaptı.

Konuşmasına Kaan Çakır ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek başlayan Erdoğan, “Burada özellikle (eski ilçe başkanı) Aylin hanıma teşekkür ediyorum. En az onun kadar teşekkürü hak eden eşi Ercan bey var.2013’de Diyarbakır’da gazi olduktan sora verdiği hayat mücadelesi kadar 1 Kasım sonrası Milliyetçi Hareket Partisi’ne tuzak kuranlara karşı da dimdik mücadele verdi. Allah her ikisinden de razı olsun” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ OYUNU BOZDU

“Türk Milleti ve Türk devletine kurulan hain tuzak, önce MHP üzerinde oynandı” diyen MHP Muğla Milletvekili, “2011’de MHP Genel Merkezi’ne kaset operasyonu yapıldı. O zaman her gün MHP’ye ayrı bir saldırı yapılıyordu. Bu oyunu Genel Başkanımızın çıkışı bozdu. 2011’de partimizi baraj altı bırakma operasyonu başarısız oldu ve partimiz Mecliste kaldı.

2016’da Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde hiç karşılaşmadığı bir olayla karşılaştı. İçimizde devletin her kurumuna, ordu, yargı, emniyetine sızmış olan hainler alçakça bir işgal girişimi başlattılar. Son kuşak operasyonlarında yapılan önceki darbeler değil. Yönetimi al, yerine yeni yönetimi koydan daha öte bir oyun var. Önce ülke içinde çatıştır, sonra mevcut yönetimi ortadan kaldır, milleti birbirine kırdır. Örnek, Afganistan, Libya, Mısır, Irak, Yemen. Aynı oyun burada tezgahlanıyordu.

MHP’yi işgal etmeden Türkiye’yi işgal edemeyeceğini bilenler MHP üzerindeki operasyonlarını sonuna kadar devam ettirdiler. MHP bu oyunları boza boza 12nci büyük kurultayını dosta güven, düşmana korku salacak bir büyüklükle yaptı” diye konuştu.

DÜN DÜNDÜR

Türkiye’nin 24 Haziran’da seçime gideceğini hatırlatan MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine göre yeni Cumhurbaşkanı seçilecek ve yeni sisteme göre 600 Milletvekilinden oluşan parlamento seçimleri yapılacak.

Bu süreçte herkesten önce MHP, Ak Parti ile Cumhur İttifakını kurduğunu ilan etti. Bu ittifakın bir koalisyon, yada geçici bir seçimlik olmadığını, 5 yıl boyunca yeni sistemin bütün kurum ve kuralları ile yerine oturuncaya kadar bu ittifakın devam edeceği açıklandı.

Bunun üzerine oyunları bozulan iç ve dış şebekeler bağırmaya başladı. Dün onlar şunu demişti, siz şunu demiştiniz. Dün dündür, gün yeni şeyler söyleme, yeni şeyler yapma zamanıdır” dedi.

SANDIĞA GÖMÜLECEKLER

Dünyadaki pek çok ülkenin Türkiye’deki huzuru bozmak istediğini belirten Mehmet Erdoğan, “Bütün dünya Türk devletinin üstüne gelirken, dün şunu dedik, bugün bunu dedik bunun kavgasını mı yapacağız, önce Türk devletine kurulan tuzağı bozup onların başına mı geçireceğiz? Buna karar vermek. MHP’nin yaptığı Türk devletinin bekasını sağlama operasyonudur.

Bu seçimde Allah’ın izni ile yüce Türk Milleti olup bitenin farkında. İsteyen istediği propagandayı yapsın, kumpası kursun, yalanları söylesin. Büyük Türk Milleti 24 Haziran günü kararını verecek bütün oyunlar bozulacak.

Bizim bu süreçte üzerimize düşen Cumhur ittifakının Milletin aklı olduğu, sonuna kadar devam edeceği ve burada içeriden ve dışarıdan tezgahlanan tüm oyunları bozacağımızı herkes bilecek” dedi.

Mehmet Erdoğan son olarak 700 küsur gündür MHP üzerinde operasyon yapanların, 24 Haziran’da sandığa gömüleceğini söyledi.

Habererk / Mete Sönmez/Muğla

Editör: TE Bilişim