Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Şişli İlçe Başkanlığı'nın Grand Cevahir Otel'de düzenlediği üye katılım programına katıldı.

"BUGÜN MHP'NİN DURDUĞU YER"

Celal Adan, burada yaptığı konuşmada, İstanbul başta olmak üzere partilerine olumlu yönelimleri gördüklerini ifade ederek, "Bugün MHP'nin durduğu yer, Türkiye’nin durduğu yerdir. Çok açık ifade ediyorum; PYD’si alçaklığını ABD ile yaparken, PKK’lı silahlarını bilerken, FETÖ devleti çökertirken, bugün eksenine Türkiye’yi almayan her düşünce bizim düşmanımızdır. Bugün, bulunduğumuz an itibariyle önümüze partimizi değil; Türk devletini, Türkiye'yi koyup konuşacağız." dedi.

"ERDOĞAN VE İKTİDAR PARTİSİ MEMNUN"

Bugün işine gücüne giden bütün insanların Devlet Bahçeli’ye dua ettiğini anlatan Adan, şöyle konuştu: "Çünkü, MHP’nin bugün durduğu yer 316 milletvekiliyle iktidarda bulunan iktidar partisi tarafından da çok büyük takdirle karşılaşmakta. Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan zaman zaman açıklıkla bunu dile getirmekte. Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşu klasik bir duruş değil, Türkiye’nin duruşudur. Türk devletinin varlık duruşudur. Biz haklı çıkmaktan bıktık. MHP öngörüleriyle haklı çıkmaktan üzüntü duymaktadır çünkü her haklı çıktığımız öngörümüzde Türkiye zarar gördü. Bugün öngörülerimiz çok büyük dikkatle takip edilmekte. Bu da ziyadesiyle bizi memnun etmektedir."

"ADALET BİZİM NAMUS BORCUMUZDUR"

Adan, İstanbul’u gezdiklerini ve gelir dağılımındaki adaletsizliğin insanlara büyük sıkıntı verdiğini, aynı şekilde adaletin bağımsızlığı konusunda da bir takım sıkıntıların olduğu ifade etti. MHP iktidar olduğunda adaletin de sigortası olacağını dile getiren Adan, şunları kaydetti:

"Gelir dağılımdaki adalete öncülük yapacak, Türkiye’nin başındaki iki büyük belayı def edeceğiz. Bir tanesi bölücülük bir diğeri ise ekmekten dolayı, işsizlikten dolayı namerdin önünde boyun eğmeyen Türkiye de bizim namus borcumuz. Bugün insanları tedirgin eden adalet bizim namus borcumuzdur. Gelir dağılımındaki adalet de bizim namus borcumuzdur. Elbette, adaletin bağımsız olduğu, basının özgür olduğu ve sabah erken kalkıp işini-gücüne kendini veren alın teri döken her insanın Allah’tan sonra devletine güvendiği Türkiye, bizim Türkiye’mizdir. MHP iktidar olduğunda; adaletin, gelir dağılımındaki adaletsizliğin ve basın özgürlüğünün teminatı olacaktır."

Editör: TE Bilişim