Erhan Adem: Tüm kumpasları çürüteceğiz
Yayınlanma:
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Özgür Özel hakkında başlatılan soruşturmaya karşı mücadele vereceklerini açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, parti Genel Başkanı Özgür Özel hakkında başlatılan soruşturmaya sert tepki gösterdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel'in bugün düzenlenen bir mitingde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle re’sen soruşturma başlattı. Bu gelişmenin ardından Adem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tepkisini dile getirdi.
Paylaşımında, "Tüm kumpasları tek tek çürüteceğiz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde, sonuna kadar her türlü mücadeleye hazırız. Hodri meydan!" ifadelerini kullanan Adem, parti olarak soruşturmaya karşı mücadele vereceklerinin altını çizdi.
Kaynak:ANKA
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.