Eskİ Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası!

Eskİ Ülkü Ocakları Başkanı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası!
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun suikasta uğrayabileceğini iddia etti.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, "Bir mafya grubu üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var" iddiasında bulundu.

Aldemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan'a (Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş) yaptıkları gibi bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik, sakın ha. Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.