Filiz Gencan Akın: Mücadeleden asla vazgeçmiyoruz

Filiz Gencan Akın: Mücadeleden asla vazgeçmiyoruz
Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Tekirdağ mitinginde hukuksuzluklara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Tekirdağ'da düzenlenen CHP mitingine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akın, mitingde Genel Başkan'ın tarım ve çiftçilerle ilgili önemli açıklamalar yaptığını, bölgenin tarımla geçindiğini ve çiftçilerin sorunlarının dile getirildiğini belirtti.

Akın, ülkedeki hukuksuzluklar ve gazeteciler Fatih Altaylı ile Mehmet Pehlivan'ın tutuklanmasıyla ilgili kaygılarını dile getirdi. 'Gün geçmiyor ki kötü bir sabaha uyanmayalım' diyen Akın, meslektaşlarının mesleklerini icra ettikleri için tutuklanmasını kabul etmediklerini vurguladı.

'Mitinglerde de görüldüğü gibi asla mücadeleden vazgeçmiyoruz. Miting alanlarında, il ve ilçelerimizde halkımızla birlikte yol yürümeye devam ediyoruz' sözleriyle mücadele kararlılığını yineledi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.