Twitter Fenomeni Fuat Avni 1 Kasım seçimlerine birkaç gün kala çok çarpıcı iddialarda bulundu ve AKP'nin hangi illerde oy hilesi yapacağını açıkladı.

Oy kullanmayla ilgili olarak Fuat Avni son yarım saatin çok mühim olduğunu belirterek, AKP'nin kendi sandık başkanlarının olduğu sandıklarda, gelmeyenlerin yerine oy kullandırma hedefi verildiğini öne sürdü.

GEÇERSİZ OYLAR AKP'YE YAZILACAK

Fuat Avni, sandıktan çıkan geçersiz oyların da yandan memurlar sayesinde AKP'ye yazılacağını iddia etti.

PLAKASIZ ARAÇLAR YERİNE SAHTE PLAKALI ARAÇLAR

Geçtiğimiz seçimde özellikle sosyal medyada paylaşılan plakasız araç fotoğrafları üzerine de bir tweet atarak,  "Plakasız araçların yerini sahte plakalı araçlar alacak. Bagajları, mühürlenmiş sahte oy çuvallarıyla ve tutanaklarıyla dolu olacak" iddiasında bulundu.

Fuat Avni son olarak sandıklarda hile yapacak sandık başkanlarının isimlerini de açıkladı.

İşte Fuat Avni'ni attığı tweetler:

Bir türlü %40'ı geçemeyen Akp, 276 milletvekilini tamamlamak için kritik illerde hile yapmaya çalışacak.

AKP'nin hile için yoğunlaştığı iller:

ADIYAMAN, AMASYA ANKARA ARDAHAN ÇANKIRI ÇORUM DÜZCE ERZURUM  HATAY  KARAMAN KASTAMONU KIRIKKALE KIRKLARELİ  KONYA  MALATYA KAHRAMANMARAŞ  MUŞ NİĞDE RİZE Ş.URFA, İSTANBUL 1-2-3,  İZMİR 1-2, AĞRI AYDIN BALIKESİR BAYBURT BURDUR DİYARBAKIR ERZİNCAN  ESKİŞEHİR GİRESUN GÜMÜŞHANE KARABÜK ORDU SAMSUN SİVAS VAN

"SANDIK BAŞINDA HALLEDEMEZSEK SANDIKTA!"

Seçim sorumluları, seçim kurulu başkanı hakimlerle tanıştırıldı. Sıkıntı olmayacağına dair güvence aldılar. Ak-Hakimler 'Sandık başında halledemezsek akşam hallederiz, orada kim güçlüyse o kazanır' dediler. Akp yanlısı sendika üyesi sandık başkanlarıyla, Akp'li sandık kurulu üyesi ve müşahitler koordineli çalışacak.

"GEÇERSİZ OYLAR DA AKP'YE YAZILACAK"

Sandıklarda müşahit üstünlüğünü kullanıp kendilerinden olmayan sandık başkanlarını baskı altına alarak manipülasyon yapmaya çalışacaklar. Akp'li olup diğer partilerin listesinden sandık başkanı seçilenler kullanılacak. Hepsini deşifre edeceğim. Liste elimde. Kendi sandık başkanlarının olduğu sandıklarda, gelmeyenlerin yerine oy kullandırma hedefi verildi. Son yarım saat çok önemli. Geçersiz sayılan oylar Akp okul sorumluları tarafından toplanacak ve ilçe seçim kurullarındaki yandaş memurlar sayesinde Akp'ye yazılacak.

PLAKASIZ ARAÇLAR ORTAYA ÇIKACAK MI?

Plakasız araçların yerini sahte plakalı araçlar alacak. Bagajları, mühürlenmiş sahte oy çuvallarıyla ve tutanaklarıyla dolu olacak. İlçe Seçim Kurullarına veri girecek 5 bin civarı yandaş memur Akp'li Ak-Hakimler tarafından özel seçildi.

"OY HIRSIZLIĞININ YAPILACAĞI EN ÖNEMLİ YER…"

Hırsızlık yapılacak en önemli yer İlçe Seçim Kurulu. Oy tutanaklarının sisteme doğru girildiği ana kadar oyların takipçisi olunmalı. Selami tarafından kolluk kuvvetlerine trafolarla ilgili çalışma yaptırıldı. Elektrik kesintisi ve kedilere karşı şimdiden önlem alınmalı. Oy kullanan herkesin oylar sayılmaya başladığı andan itibaren sandık başında olmaları sağlanmalı. Bu seçmenlerin vatandaşlık hakkıdır.

"EN BÜYÜK KORKULARI İNSANLARIN OY KULLANMASI"

7 Haziran'da halkın sandığa sahip çıkması oyunlarını bozmuştu. En büyük korkuları insanların oy kullanması ve sandığa sahip çıkmaları. Akp'li olduğu halde başka partilerin listesinden sandık kurulu üyesi ve müşahidi olunması için özel çalışma yapıldı. SP ve BBP'lilerin sandık kurulu ve müşahidi listesi içinde kripto Akp'liler var. Kripto Akp'liler, SP ve BBP'ye çıkan oylara sahip çıkmayıp bunları  Akp lehine yazmaya çalışacak. Bunlara özellikle dikkat edilmeli.

Editör: TE Bilişim