Hanefi Avcı'dan Merhum Sinan Ateş suikasti hakkında dikkat çeken açıklamalar

Hanefi Avcı'dan Merhum Sinan Ateş suikasti hakkında dikkat çeken açıklamalar
Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikasti hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, "Bu olaylar organize içinde gerçekleşiyor" dedi.

Hanefi Avcı, Sinan Ateş cinayetinin detaylarını KRT TV’de anlattı.

KRT TV’de Yavuz Oğhan’ın programına konuk olan Eski Emniyet Müdürü Avcı, Sinan Ateş suikastinde konuşulmayanları anlattı.

30 Aralık 2022 Cuma günü, Cuma namazından çıkan Sinan Ateş silahlı saldırıya uğramış hayatını kaybetmişti. Türkiye’de infial uyandıran olayda, siyasetçilerin tutumları günlerce konuşuldu. MHP’de siyaset yapan Ateş’in vefatının ardından MHP’den taziye mesajının gelmemesi günlerce tartışma konusu olmuştu.

hanefi avcı habererk

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, katıldığı canlı yayında suikastin detayları hakkında önemli bilgiler verdi.

Ateş’in öldürülmesini ‘şehit’ sıfatı ile vurgulayan Avcı, bu cinayetin tek başına değerlendirilmesinden ziyade bu ve benzeri pek çok suikastin yaşandığını ve emri verenlerin aynı yerden beslendiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.