Eski İçişleri Bakanı AK Partili İdris Naim Şahin, Saadet Partisi’nin kendisine Ordu’dan Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifi getirdiğini doğruladı. Şahin, aynı amaçla teklif getiren başka partiler de olduğunu açıkladı ve “Hiçbirini kabul etmedim” dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla iki gündür Bolu’da olan Şahin, konakladığı Abant’taki Büyük Abant Otel’de Hürriyet’in konuyla ilgili sorusunu yanıtladı. Şahin, kendisine yapılan teklifi doğruladıktan sonra, bu teklifin sadece Saadet Partisi’nden gelmediğini de açıkladı. Şahin, adlarını vermeye gerek görmediği başka partilerden de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklifi aldığını söyledi. Şahin, “Ancak kabul etmedim, bunu da kendilerine söyledim” demekle yetindi.

SP Ordu İl Başkanı Şerif Altındal, Şahin’in teklifi kabul etmesi halinde başlarının üzerinde yeri olduğunu söylemiş, SP Teşkilat Başkanı Hasan Bitmez de, “Milletimize hizmet etme noktasında topluma mal olmuş, toplum tarafından kabul görmüş makul her isimle işbirliği yapmaya varız, birçok isme teklif götürüyoruz” demişti.

Editör: TE Bilişim