Türkiye genelinde Meral Akşener’in kuracağı partiye katılımlar hızla devam ediyor. Son olarak Muğla Ticaret ve Sanayii Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu üyesi ve Muğla İş Dünyasının önemli ismi Akşener başkanlığındaki yeni kurulacak partide siyaset yapacağını ve Ortaca İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Türkiye genelinde Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye katılımlar her geçen gün artıyor. Son olarak MUTSO (Muğla Ticaret ve Sanayii Odası) Yönetim Kurulu üyesi, Ortacalı işadamlarından N.Fatih Dağdelen Meral Akşener’in kuracağı partide siyaset yapacağına ve Ortaca İlçe Başkanlığına da aday adayı olduğunu açıkladı.

N.Fatih Dağdelen yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır iş dünyasında ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almış bir kişi olarak ülkeme ve ilçeme daha fazla hizmet edebilmek için siyasete girmeye karar verdim” dedi.

 “Hem Türkiye siyasetinde, hem de bölgemiz siyasetinde değişim artık kaçınılmaz bir mecburiyettir” diyen N.Fatih Dağdelen, “Yeni bir heyecan ile yola çıkacak yeni kadrolarıyla, Türkiye’nin ve bölgemizin daha ileri gitmesi için hepimizi sorumluluklar düşüyor. Daha önce herhangi bir siyasi oluşum içinde yer almamış bir kişi olarak, Türkiye’yi ileriye götüreceğine inandığım, Sayın Meral Akşener başkanlığında kurulacak olan partide görev almaya karar verdim. Genel Merkezin ve partililerin de teveccühü ile partinin teşkilat olarak kuruluşunun ardından oluşacak olan Ortaca İlçe Teşkilatında Başkanlığa da aday adayıyım“ dedi.

N.FATİH DAĞDELEN

24 Ocak 1980 doğumlu olan Nurettin Fatih Dağdelen, Muğla’nın birçok ilçesinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Dağdelen A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütüyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Fatih Dağdelen, ayrıca MUTSO (Muğla Ticaret ve Sanayii Odası)’nda da Yönetim Kurulu üyesi.

Editör: TE Bilişim