İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Av. Dilşat Erdil paylaşımında "Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen eski Genel Başkanı, çalışma hayatının duayenlerinden, tüm çalışanların güçlü sesi, Sn. İsmail KONCUK ağabeyim İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, İYİ Parti’ye üye olmuştur. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Bilindiği gibi Türkiye Kamu-Sen, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Mevlüt Karakaya hakkında tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulunmuştu.

MHP Genel Merkez yönetimi ile ters düşen Türkiye Kamu-Sen başkanı İsmail Koncuk'un bugün İYİ partiye üye olduğu açıklandı.

22 Nisan da yapılacak Kamusen Kongresinde aday olmayacağını açıklayan Koncuk, bu tarihi beklemeden Genel Başkanlıktan istifa etti. Milli Eğitim Bakanlığına emeklilik dilekçesini vermesinin ardından bir siyasi partiye üye olmasında kanunen bir engel kalmayan İsmail Koncuk, İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanlığına giderek üyelik formunu doldurdu.

Öte yandan İsmail Koncuk gibi önemli bir ismin sessiz sedasız üye yapılması eleştirilere neden oldu.

Kulislerden gelen bilgilere göre 1 Nisan 2018 de yapılacak olan İYİ Parti Kongresinde Koncuk un STK lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirileceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilişim