Öncelikle şunu belirtelim ki İsmail Küçükkaya'nın resmi sayfası @KucukkayaIsmail 'dir.

Son günlerde bir çok televizyon programında anket şirketleri açıklama yapıyor.

Tabi bu anket şirketlerinin içinde yandaşı da var yani yapılan açıklamaların ne kadar doğru olduğunu bilemeyiz.

Bunun için her yerden her daldan yapılan anket çalışmalarını değerlendirmemiz ve gündemi takip etmemiz gerekiyor.

Fox TV ekranlarının sevilen yüzü ve Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya adına açılan bir fake hesap üzerinden 5(beş) gün süren büyük bir anket çalışması yapıldı.

Yapılan anket çalışmasına toplamda 93.680 (doksanüçbin altıyüzseksen) kişi katıldı.

Ankette ”YARIN SEÇİM OLSA OYUNUZU KİME VERİRSİNİZ ARKADAŞLAR ?” sorusunu takipçilerine yönelten İsmail Küçükkaya

R.T. ERDOĞAN, M.AKŞENER, K.KILIÇDAROĞLU, D.BAHÇELİ seçeneklerini ekledi.

Yapılan anket çalışması sonucunda  %48 (yüzde kırksekiz)  ile en çok oyu MHP’den ihracından sonra ve başkanlık seçim kampanyaları boyunca yaptığı çalışmalar ve azmi ile gündemden düşmeyen siyasetin yeni ‘Demir Leydi’si Meral Akşener oldu. Meral Akşener’e en yakın isim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu var.

AKP’ye başkanlık sürecinde destek verdiği günden beri partisinden istifaların eksik olmadığı Devlet Bahçeli ise sadece %5 (yüzde beş) oy ile son sırada anketi tamamladı.

Partili Cumhurbaşkanlığını en çok isteyen isim olarak şuan ki AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ise anketten sadece %17 (yüzde onyedi) oy aldı.

Öte yandan İsmail Küçükkaya'nın resmi sayfası @KucukkayaIsmail 'den yaptığı paylaşımda "Bizi eşit vatandaşlar olarak birarada tutacak ve Devletimizi FETÖ benzeri illegal yapılardan koruyacak olan Atatürk Cumhuriyeti değerleridir" dedi ve Atatürk'ün giyidiği kıayafetin aynısını giydiği fotoğrafı paylaştı.

Editör: TE Bilişim