Türk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yine bir tiyatroyla bizleri figüran yapma gayretine binaen iyi partiden istifa ediyorum."

İsmail Türk'ün açıklaması şu şekilde " Meral Akşener'le başladık,onunla birlikte istifa ediyorum.İyi parti seçim sonuçları analizinden kaçtığı ve yine bir tiyatroyla bizleri figüran yapma gayretine binaen iyi partiden istifa ediyorum. çok değerli insanlar tanıdım ve önemli tecrübeler edindim.Siyaset güvendiğiniz insanlarla olur!Devam edeceklere başarılar diliyorum.Bir ülkücü olarak Sinei millet diyorum."

Öte yandan Habererk'e yaptığı açıklamada ise

"İstifa etmemin ana nedeni, Genel başkanının istifa ettiği, yapının bir kaos içerisinde olduğu, Afyon çalıştayında bütün olumsuzlukların ülkücülere fatura edildiği, olumsuzlukların öznesine Ülkücülerin koyulması sebebi ile, Ülkücülerin hissiyatına tercüman olmak adına İYİ Parti'den istifa ediyorum.
Sayın Meral Akşener geçmişinde İstanbul'da yüzde dört alan bir siyasetçi iken, Toplum tarafından tanınan, bilinen bir siyasi figür haline getiren Ülkücülere yaptığı bu haksızlığa karşı, bende diyorum ki; Kime diyet ödemişse isim isim açıklasın. Ülkücülerin ona borcu yoktur, Ülkücülere onun çok borcu vardır."

 

Editör: TE Bilişim