ŞİMDİ ADAY OLMAYANLARI NOT EDİN

 

MHP İstanbul da halihazırda ne Anakent’te nede ilçelerde aday yok,maalesef aday adayları da yok!Mesela geçen yerel seçim’lerde sadece benim ilçe başkanı olduğum Ümraniye de 4 aday yarıştı ve herbiri büyük hazırlanmış,süslenmiş salonlarda aday tanıtımı yapmıştı…

 

Şimdi ortada bir şey yok yine iş bizim fedakar Sabri Şenel’imize kalacak gibi.Sabri başkan hayır diyemez dava adamlığı nın gereğini yapar ama sonra yine unutulur gider! Mesela büyük ülkü devi,büyük petrolcü,proje ve vizyon adamı bir dönem önceki MYK üyemiz yalandan çıksa ortaya?Çekmeköyün adayını bile ümraniyeden yönetimimizden vermiştik.

 

Hayrettin Nuhoğlu bir daha vekilliğe aday olsun en önce ben muhalefet edeceğim,Vedat Bayram bir daha ortaya çıksın biz diyeceklerimizi biliriz.MYK ya yazıldınız da ne halt ettiniz?

Beğeniriz beğenmeyiz kurumsal bir mesaj dan dolayı eleştirdiğimiz Zeki Bulut bile bunlara on basar!Allah var çalışır,harcar palavra atmaz ben onu bunu tanıyorum diye bize caka satmaz.Onu bunu tanıyanların da kime nasıl merhem olduğu açıktır ama onlar ülkücüleri ömürlerince salak yerine koydukları için zannederler biz her şeyi yutarız.

 

Kardeşim bir makam kapmak için Ankara da devreye koymadığınız emekli paşa,bürokrat kalmadı şimdi ne oturursunuz?Biraz para harcayın emek koyun ülkücülerin sırtından inin!

Saffet Sancaklı deli mi?

Bakın MYK da olmanın hakkı nasıl veriliyormuş? gidin ondan kurs alın.

Ben istanbuldaki MYK üyelerimizden bir kaçı haricinin işgalci olduğunu düşünenlerdenim!

Üzgünüm acı ama gerçek bunlar. İstanbula yazık oluyor,seçim de bizi hüsran bekler zaman varken gelin el birliği ile toparlayalım namusumuzu koruyalım.

Bakın Adana erken başladı hemen anketlere yansıdı orada bir iki ilçe var onlar henüz Adana ya ayak uyduramadılar ama Adana önde gidiyor.

Ankara erken başladı inanın rabbim karşılığını verir.Bizim Mansur bey çok böbürlendi bulunmaz olduğunu sanıp kibre büründü tıpkı kırım hanı gibi viyanada bozgun yememizi seyreder gibi Ankarada bozguna uğramamızı istedi.Mevlüt hoca o samimi ülkücülüğü ile kısa zamanda gönüllerimize girmeyi başardı.

Keçiörende gidin bakın Mehmet Ali Tanrıverdi müthiş şeyler yapıyor.İnanılmaz bir takım kuruyor sesini yakındır duyacağız...

Editör: TE Bilişim