İsfendiyar Ekşi Üsküdar İlçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Daha önce MHP İl Başkanlığına adaylığı konusunda yaptığımız haberden sonra, MHP Üsküdar İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklaması hayli ilginç bir gelişme.

Ama İsfendiyar Ekşi'nin İstanbul İl Başkanlığı adaylığından ve hatta başkanlığından vazgeçmediği, kaleleri ala ala hedefe ulaşmak istediği gelen bilgiler arasında.

Türkiye'nin her yerinde MHP kongrelerinin tek adayla, boş salonlarda yapıldığı ve bunu Balgat sevdalılarının "Demokrasi şöleni" gibi göstermelerini göz önünde bulundurduğumuzda, gerçek şölenin yarın Üsküdar'da daha sonraki süreçte MHP İstanbul kongresinde göreceğimiz kesin.

MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın aday olması durumunda, işinin hiçte kolay olmadığını ve sıkıntılı bir sürece girdiği söylenebilir.

MHP Üsküdar İlçe Başkan adayı İsfendiyar Ekşi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada " Bugüne kadar dost bildiklerimizin arkasından konuşmadık.

Ola ki kusurları olduğunda ifşa etmek için değil örtmek için çaba sarf ettik.

Hayatım boyunca kişinin yüzüne söyleyemeyeceğim hiçbir şeyi arkasından konuşmadım.

Ama ne yazık ki dost bildiğimiz abi dediğimiz bazı zevat haddini ve hududunu aşmış durumda.

Gerçeklerden bir şey çıkaramayacaklarını bildikleri için yalan ve iftira yoluyla sonuç almaya çalışıyorlar.

Buradan net olarak ifade ediyorum ki.

Hiçbir zaman siyaset yapmak adına yalan ve iftiraya sarılmadım ve sarılmayacağım. Hiçbir makam ve mevki için tek bir ülküdaşımı incitmeyeceğim. Bana ne yaparlarsa yapsınlar onların seviyesine inip yalan ve iftiraya sarılmayacağım. Hatta onlarca şahit içinde genel merkez hakkında sarf ettikleri küfürlerden ve hakaretlerden de bahsetmeyeceğim.

Şunu istirham ediyorum.

Edep dairesini terk etmeyin ki; cenazenize gelmemize yetecek hatırınız, cenazemize gelecek yüzünüz olsun.

Tanrı Türk'ü Korusun Ve Yüceltsin" dedi.

Editör: TE Bilişim