İşte o açıklama:

İŞTE BUNUN İÇİN MANSUR YAVAŞ’I DESTEKLEDİK

Her seçim öncesi ülkücülere yağcılık yapan İ.Melih Gökçek’i gördünüz değil mi? Son hafta iyice sıkıştığını hissedince yine ‘ülkücü kardeşlerim’ mavallarına başlayan İ.Melih Gökçek daha seçim sabahı yaptığı açıklamada “Hepsi bir araya geldi, yine de yendik. MHP’yi de yendik” dedi.

Çünkü bu İ.Melih kullanmayı, istismar etmeyi sever. Seçim kampanyası boyunca Başbakan’ın aksine cemaati hiç ağzına almadı, onların oy vermeyeceğini anlayınca son üç gün televizyonlarda ağlaya ağlaya “Ben onlara ne yaptım ki, bana oy vermiyorlar, hakkımı helal etmiyorum, tabandaki temiz kardeşlerimi ayırıyorum” deyip durdu. Ama seçim sabahı dilini değiştirdi ve “Paralel yapıyı da yendik” demeye başladı.

İşte Türk siyasetinde görmek istemediğimiz bu ve bunun gibi profilleri silmek için Mansur Yavaş’ta birleştik. İyi de yaptık. Yoksa ne Devlet Bey’le ne de Mevlüt Karakaya’yla bir hesabımız vardı. Son derece masumane bir hareketti bizimkisi. Sonra gördük ki, ülkücülerin büyük bir kısmı bizim gibi düşünüyor. Sadece ülkücüler mi, siyasetin değişik kesimlerine mensup fakat hak, hukuk, adaletsizlik ve vatan konularında bizim gibi düşünen, ‘kirli siyasete son vermek için aynı ortak paydada buluşabileceğimiz vatandaşlar da bize katıldı. Sayfamız on günü bile tamamlamadan 27.000 binin üzerinde takipçi buldu.

Zaten seçimler de bunun ispatı oldu. Seçim bitti diye durmayacağız. Çünkü daha yeni yola çıktık. Bu ülkenin önünde yeni problemler var ve biz bu süreçlerin seyredeni değil, müdahale edeni olacağız. Ankara bozkurtları kimsenin adamı değildir, kimseye karşı önyargılı da değildir. Ülkemizin ve milletimizin çıkarına olan her yerde olacağız, vatan söz konusu olduğunda ortak paydada buluşabileceğimiz herkesle işbirliği yaparak, klişeleri ve soğuk savaştan kalma kalıpları kırarak, vatan derdiyle yanan, kalbi bu topraklar için atanlarla birlikte, Türk siyasetinde temizi, doğruyu, hakkı ve adaleti destekleyeceğiz.

UNUTMA! SEN VARSAN BİN FAZLAYIZ
ANKARA BOZKURTLARI

https://twitter.com/A_Bozkurtlari

https://www.facebook.com/AnkaraBozkurtlari
 

Editör: TE Bilişim