Tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’daki teşkilatlanma çalışmaları hızla devam eden İYİ Parti, üçüncü ilçe atamasını da Alaşehir ilçesine gerçekleştirdi. Sırasıyla Salihli, daha sonra Turgutlu ilçe başkanlıklarını atayan İl Başkanı Tamer Akkal, Alaşehirlilerin yakından tanıdığı Serbest Muhasebeci Tahsin Okumuş’u, İYİ Parti’nin Alaşehir İlçe Başkanlığı koltuğuna görevlendirdi. Atama ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Akkal; “ Tahsin başkanımız Alaşehir’imize hayırlı uğurlu olsun. Partimzin tüzüğünü ve siyasetimizi yakınen bilen ve tanıyan bir isim. Ben partim ve şahsım adına kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar dilerim. Hayırlısı olsun.” diyerek parti rozetini Okumuş’a takdim etti.

İYİ PARTİLİ AKKAL’DAN YENİ YIL MESAJI!

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, yayınladığı bir mesajla hemşerilerinin yeni yılını kutladı.

Başkan Akkal, mesajında şu ifadelere yer verdi; " 2017 yılını, demokrasi, hukuk, eğitim, dış politika ve ekonomi alanında yaşadığımız zorluklarla tamamladık. Ancak inanıyoruz ki her yeni yıl umutların tazelendiği, yepyeni bir başlangıç demektir. Bizi, huzurlu ve mutlu bir geleceğe taşıyacak yeni bir yolculuk başlıyor. Çünkü biz, 'İmkânsız' denilenlerin mümkün, 'hayal' denilenlerin gerçek olduğunu gösteren bir tarihe sahibiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Anadolu'nun yaşadığı en umutsuz dönemde yaptığı “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararlığı kurtaracaktır” çağrısının yol göstericiliğinde yürüyeceğiz. Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Türkiye'yi birinci sınıf demokrasiyle hep birlikte taçlandıracağız. 2018 yılının, ülkemiz ve bölgemiz için gülümseyerek hatırlanacak bir yıl olmasını yüce Allahtan diliyorum. Partim ve şahsım adına bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2017 yılında başta şehitlerimiz olmak üzere kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor; 2018 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve İYİ’likler getirmesini temenni ediyorum."

Tahsin Okumuş kimdir?

1961 Alaşehir doğumlu olan Okumuş, Lise mezunu ve Serbest Muhasebeci. Evli ve 3 çocuk babası olan Okumuş, 10 yıl MHP’de iki dönem İl Genel Meclis üyeliği yapmış bir isim.

Editör: TE Bilişim