İYİ Parti Eğitim, Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şule Ünlü Doğan'ın istifa ettiği iddia edildi.

Amerika'da ki lobilerinde etkili olan Şule Ünlü Doğan tüm yetkilerinden ve partiden istifa etti.

İstifaların devam edeceği ve sırada bir bakanın olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu yanlış ve asılsız haberden dolayı İYİ Parti ve İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Şule hanımdan Habererk olarak özür dileriz...

Şule Ünlü Doğan kimdir?

1975 yılında Akşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğretimini burada tamamladı.1992 yılında ODTÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik –İngilizce Hazırlık bölümünde eğitim aldı.2000 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2002 yılında Türk Patent Enstitüsü, patent vekilliği sınavını kazanarak, patent vekili unvanını aldı.2013 yılında, Adalet Bakanlığı’na bağlı Arabulucular listesinde yer aldı.

Pek çok vakıf, dernek ve şirkete müşavirlik hizmeti vermiş bunun yanı sıra mahkemelerde hukukçu bilirkişi olarak görev almıştır. Yaklaşık 17 yıl Ankara Barosu’na bağlı serbest avukat olarak çalışan avukat Şule Ünlü Doğan, mesleki başarısını taşınmaz hukuku alanında perçinlemiş günümüz şehircilik anlayışı ile çok sayıda malikin mağduriyetine sebebiyet veren, kamuoyunda büyük projeler olarak yer alan, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında; hakları zayi olan müvekkillerini mahkemeler nezdinde ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde başarı ile temsil etmiştir. Mesleki faaliyetlerine ara veren Şule Ünlü Doğan’ın, birikimlerini aktardığı kitap yazma çalışmaları devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim