İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın "Biz mahalle örgütlenmesine dayalı yeni bir model uyguluyoruz. Yeni görev dağılımı yapıldıktan sonra partimiz Mahalleye dayalı yeni bir örgütlenme modeline  geçiyor.Bunu da çok kısa sürede hayat geçirmek için nasıl ilçeleri için geceli gündüzlü çalıştıysak, aynı çalışmayı yapacağız. Biz bu mahalleye dayalı sistemimizi Ankara'da iki ilçede uyguladık. Mahalle sistemine geçtiğimiz yerlerde AKP'den inanılmaz bir üye kaydı akışı başladı." dedi.

 Anket firmalarının vatandaşı yanlış yönlendirdiğini belirten Aydın, "Anket adı altında açıkladıkları rakamları ikiyle çarpsınlar" dedi. İYİ Parti'nin şu anda yüzde 22 oy bandında olduğunu söyleyen Aydın, "Bu rakam seçim sathına girildiğinde daha da yukarılara çıkacak. Anket firmaları büyük bir yanılgı içinde" diye konuştu. 

AKP ve ittifak yaptığı MHP'nin toplam oy yüzdesinin yüzde 42-43 olduğunu savunan Koray Aydın, "Eğer onların söylediği gibi oy oranları yüzde 60'lar civarında olsaydı bir gün beklemez seçim kararı alırlardı. Başarılı olabilmeleri için onlara bir MHP daha lazım" ifadelerini kullandı. 

Koray Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün sınır karakolunda şarkıcılarla askerleri ziyaret etmesini ve ortaya çıkan görüntülerin devlet ciddiyetine yakışır bir tablo olmadığını belirtti.
 

Editör: TE Bilişim