İşte o açıklama;

"AKP’nin oy potansiyelindeki büyük düşüş ve MHP’nin seçim barajı konusundaki kaygıları onları ittifak kurma mecburiyetinde bıraktı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Her türlü milliyetciliği ayaklarının altına alan AKP ile Milliyetçi Türkiye sloganları atan MHP’nin aynı çatı altında birleştiğini göreceğiz. 

Bu ittifakın TBMM Başkanlığına sunmuş olduğu ittifak paketinde geçen maddelerden bir tanesi, YSK amblemi olan zarflarda “sandık kurulu mührü” şartı aranmayacak olması kafalarda soru işareti bırakmakta. Bu maddeyi Nüfus ve Vatandaşlık işleri Genel Müdürlüğü tarafından E-devlet’te halka arz edilen alt-üst soy bilgisiyle birleştirince kafalar iyice karışıyor. Vatandaşımızda fark etmiştir ki birçoğumuzun dedesi, nenesi hala hayatta. Demek ki bundan önceki seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki seçimde de Ölülerimize oy kullandıracaklar. Muhafazakar olduklarını zanneden bu hükümet ölülerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Ama şunu unutmamalıdırlar ki İYİ Parti Gençliği mutlaka her sandığın başında olacak ve bu oyunu AKP hükümetine oynatmayacaktır."

Editör: TE Bilişim