Özel bir düğün salonunda düzenlenen iftara katılan Özdağ'a, İYİ Parti Iğdır milletvekili adayları Gündüz Güneş ve İbrahim Akkuş eşlik etti.

Özdağ, burada yaptığı konuşmada, güneşin ilk doğduğu kent olan Iğdır'dan 24 Haziran tarihinde de güneşin doğacağını söyledi.

Iğdır'daki karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdağ, "İYİ Parti'ye yönelik psikolojik operasyonların nasıl Türk halkı tarafından bir daha çöp sepetine atılmaya hazırlandığına şahit oldum ve bundan dolayı mutluluk duydum." dedi.

İYİ Parti'nin ekonomik planlar hazırladığını belirten Özdağ, şunları kaydetti:
"Sürdürülebilir bir ekonomik kalkınma planı hazırladık. Bu ekonomik kalkınma planını iki deneyimli ekonomist, birisi reel sektör alanında çok deneyimli, öbürü finans sektörü alanında çok çok deneyimli. Onların da altında çok büyük ve geniş ekipler var. Biz iktidara geldiğimiz birinci gün, birinci saat ne yapacağımızı bilerek geliyoruz. Bütün dosyalarımız hazır, bu dosyaları teker teker hayata geçireceğiz. Türkiye'de tekrar parlementer demokrasinin ve hukuk devletinin kurulmasından da bahsediyoruz. Bugün bir korku rejimi tesis edilmiş durumda. Biz iktidara geldiğimiz zaman halk bizden korkmayacak, demokrasilerde olduğu gibi biz halktan korkacağız."

İftar programının ardından Özdağ ve beraberindekiler, Tansu Çiller Caddesi'nde ziyaretlerde bulundu.

Daha sonra İYİ Parti'nin seçim bürosuna geçen Özdağ, Kafkas dansları gösterilerini izleyerek partililerle sohbet etti.

DİP DALGA IĞDIR'DAN BAŞLAYACAK
Iğdır programında salonun ve sokakların heyecanı gözlerden kaçmazken, tam anlamıyla "Muhteşem" kelimesinin karşılığı yaşandı.

Meral Akşener'in "Dip dalga üzerinde sörf yapacağım" sözü ise Iğdır için söylendiği ve dip dalganın Iğdır'dan başlayarak, baştan başa tüm Türkiye'yi saracağı görülüyor...


 

Editör: TE Bilişim