Çarşamba günü Genel Merkezden yetkiyi de alan Kılıçaslan ilk basın açıklamasını yaptı. 


Selçuk Kılıçaslan'ın açıklaması şu şekilde: 

"İyi Parti Sakarya İl başkanımız Sn.Hüsamettin Atasever'in, Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa etmiştir. Tüzüğümüze göre İyi Parti'mizin Yeni İl Başkanı, İl yönetim kurulunun yapacağı gizli oylama ile seçildi. 

01.05.2018 günü İyi Parti Sakarya il yöneticilerimizin tümünün katılımı ile, Sakarya İyi Parti İl Başkanlığı görevi, Şahsıma tevdi edilmiştir ve 02.05.2018 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından yetkilendirmemiz yapılmıştır. Büyük bir fedakarlık gösterip, beni destekleyen Muharrem Kurtulan Başkanıma ve Tüm yönetici arkadaşlarımıza bizi bu göreve layık gördükleri için ayrı ayrı çok teşekkür eder, görevimizin ne kadar meşakkatli olduğunun bilincinde olduğumuzu ve bu görevi Allah'ın izniyle Tüm Sakaryalı hemşehrilerimizle beraber çok İYİ bir şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini belirtmek isterim.

Ülkemizdeki sorunlar çığ gibi büyürken, Demokrasinin özlemle beklendiği bu günlerde, İyi Parti Sakarya olarak, Aziz Vatanımızı tek adamlığa götüren zihniyete de unuttukları demokrasiyi  hatırlatmış olduk.

İyi Parti Sakarya Teşkilatının kapıları  tüm hemşehrilerimize sonuna kadar açıktır. Ülkemizin bu zor dönemden kurtulmanın tek yolu İyi Parti Kadroları ve tabii ki, önüne çıkartılan her engeli  aşan, tarihimizde ki bir çok Türk kadını gibi Vatanı ve Milleti için inandığı değerleri sonuna kadar savunan Meral AKŞENER hanımefendi olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.
Bu aşamada :

"Milletime söz verdim, 100.000 imza ile aday olacağım" diyen Meral AKŞENER hanımefendi için, tüm Sakaryalı Hemşerilerimizi, 4 Mayıs Cuma günü başlayıp, 9 Mayıs Çarşamba günü Mesai saati sonuna kadar imza için bağlı bulundukları İlçe seçim kurullarına bekliyoruz. Bu tarihler arasında tüm il ve ilçe teşkilatlarımızda araç imkanı olacak ve ilçe seçim kurullarına imza verecek hemşerilerimiz için servis sağlanacaktır.    

Bir imza ile TÜRKİYE'MİZİN İYİ GELECEĞİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN, TÜM HEMŞERİLERİMİZİ, İLÇE SEÇİM KURULLARINA VE TEŞKİLATLARIMIZA BEKLİYORUZ.
İYİ PARTİ, 
TÜRKİYE'YE İYİ GELECEK, SAKARYA'YA İYİ GELECEK.
ALLAH (C.C.), Aziz Milletimizin yar ve yardımcısı olsun, Ne Mutlu TÜRKÜM diyene,"

Editör: TE Bilişim