Böylelikle İYİ Parti Manisa, 17 İlçede tüm teşkilatlanmalarını tamamlamış oldu.

Yaklaşık 4 aylık bir zaman zarfı içerisinde tüm ilçe teşkilatlanmalarını tamamlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, son ilçe olarak Kırkağaç İlçe Başkanlığı atamasını da gerçekleştirdi. İYİ Parti Kırkağaç İlçe Başkanlığı koltuğuna Levent Komşu getirildi.

Eski BBP ve AK Parti Üyesi bir isim
İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen atama işleminin ardından konuşan İl Başkanı Tamer Akkal, “Bugün ilçe atamalarında çok şükür ki sona gelmiş bulunmaktayız. Kırkağaç ilçemiz ile birlikte bugün 17 ilçede ilçe başkanlıklarımızı belirlemiş olduk.Levent bey Kırkağaç’ın tanınmış simalarından birisi. Kendisinin geçmişte BBP ve AK Parti’de siyasi tecrübesi bulunmakta. Partimizi Kırkağaç ilçemizde en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın.” dedi.

Levent Komşu kimdir?
12.01.1965 Kırkağaç doğumlu olan Komşu, Evli ve 3 çocuk babası ve tekstil üzerine ticaretle uğraşmaktadır. 11 yıl Büyük Birlik Partisi Yönetim Kurulunda ve 2 yıl Eski AK Parti Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Kırkağaç İmam Hatip Lisesi Mezunu olan Levent Komşu ayrı 26 yıl Amatör Futbol oynamış, 13 yıl da Kırkağaç Acar İdman Spor Kulübünün Başkanlığını yapmıştır.
 

Editör: TE Bilişim