Partinin kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, 1060 delegenin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi.

ABDÜLATİF ŞENER DE ORADAYDI
Kurultay’da dikkat çeken anlar da yaşandı. Kurultay’a AKP kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de katıldı. Şener’in dev ekranda görünmesiyle, salonda alkış tufanı yaşandı. Bu durum, “Abdülatif Şener İYİ Parti’ye mi katılıyor?” sorularını beraberinde getirirken, daha sonra Şener’in, protokoldeki yerinde görünmemesi de ayrıca dikkat çekti.

İYİ Parti'nin eskisi Apo sevicisi Salim bu sefer dümeni CHP'ye kırdı İYİ Parti'nin eskisi Apo sevicisi Salim bu sefer dümeni CHP'ye kırdı

AKŞENER: BÜYÜK SÜPRİZLERİMİZ OLACAK
Öte yandan İYİ Parti’ye yeni isimlerin katılıp katılmayacağı hala merak edilen ve üzerinde cokça konuşulan bir konu. Böyle bir ihtimal varsa, bu isimler kim olacak? Peki aralarında sürpriz sayabileceğimiz isimler var mı?

Bir süredir kulislerde, daha önce devletin üst düzeyinde görev almış isimler ve/veya yakınlarının partiye katılabileceği konuşuluyor. Kurultay’da, konuyla ilgili sorduğumuz soruları ayaküstü yanıtlayan Akşener, “Büyük sürprizlerimiz olacak, bekleyin” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİRLER İÇİN ORTAK ADAY MI BELİRLENECEK?
Akşener’e önümüzdeki yerel seçimlerde, özellikle de büyükşehirler için diğer partilerle ortak adaylar düşünülüp düşünülmediğini sorduğumuzda ise “Bunları konuşmak için erken, daha kurultayımızı bugün yaptık” yanıtını aldık.

İNCE DE KURULTAY’DA
Son olarak,  İyi Parti, kurultay için AKP-CHP-SP ve DP’ye davetiye göndermişti. Alınan bilgiye göre kurultaya CHP’den Yalova Milletvekili Muharrem İnce katıldı.

Editör: TE Bilişim