Gölmarmara İlçe Başkanlığı görevine ilçenin tanınmış eşraflarından Fevzi Düzövüt getirilirken, Demirci İlçe Başkanlığı görevine ise Veteriner Hekim Haluk Şenyurt atandı.

Teşkilatlanma ve ilçe başkanlıklarını belirleme süreci içerisinde bulunan İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, Gölmarmara ve Demirci ilçelerine aynı gün içerisinde iki atama gerçekleştirdi. İl Başkanlığı Parti binasında düzenlenen atamaların ardından açıklama yapan İl Başkanı Tamer Akkal; “Manisa’mızda günden güne büyümeye devam ediyoruz. Son üç haftadan bu yana 7 ilçenin ilçe başkanlılklarını atama işlemini gerçekleştirmiştik. Bugün de görmüş olduğunuz gibi Gölmaramara ve Demirci ilçelerinmizin başkanlarını atadık. Toplamda sayımız 9’a yükselmiş oldu. Gölmarmara’da uzun süre boyunca aktif siyaset içerisinde bulunan Fevzi kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Demirci ilçemizde ise Veteriner Hekimlik yapan Haluk kardeşimize İYİ Parti’mizi emanet ettik. Ben şahsım ve Partim adına her iki ilçe başkanıma da güveniyor ve yeni vazifelerinde başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Haluk Şenyurt kimdir?

1982 Almanya doğumlu olan Haluk Şenyurt, evli ve iki çocuk babasıdır. Demirci ilçesinde Veternier Hekimlik yapmaktadır.

Fevzi Düzövüt kimdir?

1974 Gölmarmara doğumlu olan Fevzi Düzövüt, evli ve 3 çocuk babasıdır. Düzövüt Gölmarmara’da esnaflık ve çiftçilikle uğraşmaktadır.

Editör: TE Bilişim