Arsoy "Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu ve sıkıntılı süreçte ilk yapılacak yerel ve genel seçimlerde görev aldığımız Toroslar'da İYİ Partı'yi birinci yapmak için gece gündüz çalışıp bütün Toroslar halkını kucaklayarak gönüllerini fethetmek olacaktır. İYİ Parti'ye gönül vermiş bütün gönüldaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

İşte o açıklama;

Siyasi partiler ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde milletin darda ve zorda olduğu dönemlerde millet tarafından kurulur.

İYİ Parti'de önce milletin gönlünde kurulmuş bir siyasi partidir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener milletin onay verdiği İYİ Parti'nin kurulmasına vesile olmuştur.

15.12.2017 tarihinde İYİ Parti Mersin Toroslar İlçe Başkanlığı şahsıma tevdi edilmiştir.

Göreve geldiğim günden itibaren çalışmalarıma hızlı bir şekilde başlamış bulunmaktayım.Öncelikle Toroslarımızı kucaklayıcı İYİ Parti'de siyaset yapmak isteyen bizlerle yol arkadaşlığı yapacak geniş tabanlı yöneticilik yapmaya elverişli bulunduğu toplumda sevilen,sayılan,toplumda karşılığı olan İYİ Parti'ye gönül vermiş bütün siyasi çevrelerden arkadaşlarla görüşüp yönetim kurulumuzu oluşturduk.

Bu çalışmalar sonucunda şahsıma ve partimize olan yoğun ilgi bizleri çok heyecanlandırmıştır.

Bu çalışmaları yaparken bir yandan ilçe binası aramaya başladık.

Kendimize uygun Toroslar'ın en işlek caddesi olan Kuvayi Milliye Caddesinde parti binamızı tuttuk,iç ve dış tadilatlarını başlattık.İnşallah çok yakında hizmete açacağız.

Kıymetli gönüldaşlarım bizim hareketimiz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in de dediği gibi bir cesurlar hareketidir.

Kıymetli dostlarım siyaset insan odaklı olması dolayısıyla bizler önce kendimize,sonra çevremize karşı doğru,dürüst,saygılı ve sevgi dolu olmak zorundayız.

Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu ve sıkıntılı süreçte ilk yapılacak yerel ve genel seçimlerde görev aldığımız Toroslar'da İYİ Partı'yi birinci yapmak için gece gündüz çalışıp bütün Toroslar halkını kucaklayarak gönüllerini fethetmek olacaktır. İYİ Parti'ye gönül vermiş bütün gönüldaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.

Bu vesileyle çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun der, 2018 yılının Toroslar halkına, Mersinimize,Türkiye'mize barış,huzur ve mutluluklar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

TOROSLAR İYİ OLACAK.

TÜRKİYE İYİ OLACAK.

Abdulkadir Arsoy

Mersin Toroslar ilçe başkanı

Editör: TE Bilişim