İYİ Parti Bursa İl Yönetimi, Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz'ın Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etmesi üzerine yeni İl Başkanı'nı belirlemek üzere sandık başına gitti. 

İl Yönetimi içerisindeki isimlerden Yahya Bahadır'la yarışan Bayram Kazancı İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı'na seçildi.

Kendi kaleminden Bayram Kazancı kimdir?

1968 Trabzon doğumluyum. Evli ve 2 kız çocuk babasıyım. İyi derecede İNGİLİZCE konuşuyorum. Güçlü bir enerjiye sahip, başarı ve sonuç odaklıyım.

1992 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘ n den Fizik Mühendisi olarak az sayıda mezun olanlardan birisiyim.

1992-1995 yılları arasında Türk Sıemens firmasında AR-GE Mühendisi olarak görev yaptım.

Türkiye’ nin ilk fiber optik kablo tasarımcısıyım. 20 den fazla ulusal ve uluslar arası ar-ge raporu yayınladım. İki doktora tezinin yazılmasında araştırmacı olarak görev aldım.

1995 yılında askerlik görevimi kısa dönem olarak yaptım.

1996-1999 yılları arasında General Motor şirketinde Supplier Development Chief – Avrupa Yan Sanayi Geliştirme Şefi olarak görev yaptım. General Motor Şirketi Türkiye Cumhuriyeti devletinin yaklaşık sekiz katı bütçeye sahip bir Amerikan şirketidir.

Bu süreçte Avrupa da ULUSLAR ARASI birçok şirketle temasta bulundum. Birçok şirketin denetim ve geliştirilmesinde rol aldım. Çok uluslu şirket yönetimleri konusunda uzmanlaştım.

1999-2012 yılları arasında 13 yıl Otomotiv Sektörünün en önemli şirketlerinden biri olan Nursanlar Holding bünyesinde Aka Otomotiv A.Ş De üst düzey yöneticilik yaptım.

Yaklaşık 1200 kişilik şirketin yönetiminde bulundum. Türkiye’de ISO/TS 16949 uluslaarası kalite belgesini alan şirket olduk. Türkiye içerisinde mükemmellik ödüllerinde yılın en başarılı şirketi seçildik.

Bu süreçlerde uluslar arası düzeyde onlarca eğitim aldım. Şirket, kurum ve kuruluşların etkin ve verimli yönetilmesi konusunda uzmanlaştım.

Görev yaptığım şirketlerde şahsıma yapılan eğitim yatırımlarının mali değeri 3 milyon TL’nin üzerindedir.

yılından itibaren sevgili eşimle beraber kurmuş olduğumuz BESEKA OTOMOTİV şirketinin yönetimininde bulunuyorum. Kısa bir süreçte BESEKA markasını Dünya markası haline getirdim. 3 kıta’ ya Türk Markası olarak ihracat yapan başarılı bir şirket hikayesi yarattım. 2023 Çin’ e ihracat yapma hedefi doğrultusunda şirketi yönlendirdim.

Türkiye Kalite Derneği’ nin yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundum.

PROGE - BURSA için proje geliştirme platformunun kurucusu ve üyesi oldum. Bursa için uluslar arası düzeyde projeler üretilmesine katkıda bulundum.

Avrupa’ da bir ilke imza atarak Otomotiv Tüketicileri Derneğini kurdum. Halen yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım. Otomotiv Türkiye dergisininin kuruculuğunu yaptım.

UZMANLIK ALANLARIM:

Uzmanlaşmış olduğum konularda çok sayıda eğitim ve seminerler verdim. Onlardan bazıları aşağıdadır.

‘Toplumsal Kalkınma için Toplumsal Duyarlılık’’

’Başarılı ve sonuç odaklı kurum nasıl yönetilir. ‘

’ Başarılı ve Sonuç Odaklı Çalışma’’

’Verilerle Kurum Yönetimi’’

’Toplam Kalite Yönetimi’

’Mükemmellik Yönetimi’

PROJELERİM

‘’ Işın Kalkanı’’ adı altında Türkiye’ nin ulusal güvenliğinin korunması projesini ürettim.

‘’ 81 İl 81 Fabrika’’ projesiyle İşsizliğin ortalama %30 seviyesinde azalacağı, yakıt ithalatını %20 ler seviyesinde azaltacak Türkiye Projesini ürettim.

TÜRKNCAP Markasının sahibiyim. Avrupa’ daki EURONCUP ın Türkiye’ de kurulması için öncülük yaptım. Yenişehir’ de başlatılan test merkezi projesinin fikir sahibiyim.

BIOETHANOL ‘ün yakıtlara karıştırılarak kullanılması için hükümete ve partilere dosyalar sundum ve hükümetin yakıtlarda yerli üretimden olmak kaydıyla %3 bioethanol kullanılması konusunda yönetmelik çıkarılmasına katkı sağladım.

SİYASAL PARTİLERLE İLETİŞİM

Almanya seçimlerinde SPD Partisininin seçim çalışmalarında yer aldım. Yürüttükleri strateji ve yöntemleri inceledim Birkaç siyasal partiye ‘Şehir analizi ve seçim kazanma metodları’ seminerleri verdim.

İYİ PARTİ; Partimizin kurucu il yöneticisiyim. AR-GE ‘ den sorumlu başkan yardımcısıyım.

İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN DÜŞÜNCELERİM

İlk aşamada partimizin önümüzdeki seçimlerde en başarılı sonucu alması için gerekeni yapaya hazırım

Liderimiz Sn. Meral Akşener’ in Cumhurbaşkanı olması için tüm bilgi, birikim ve tecrübemi kullanarak, Büyük İYİ ailesinin her ferdinin tüm bilgi ve birikimlerini, Ekip Çalışması içerisinde yönlendirerek başarıya ulaşacağımıza gönülden inanıyorum. Sıkışık süreçlerin yönetilmesi konusunda sahip olduğum bilgi birikimimi partimizin emrine sunmak için gönüllüyüm.

Ön yargılardan tamamen uzak, gerçek manada iyi niyetle tüm arkadaşlarımın fikirlerinden tam anlamıyla istifade ederek, tüm arkadaşlarımızın güçlü yönlerini partimizin başarıya ulaşması için değerlendirme konusunda gönüllüyüm.

Özet olarak; güçlü Türkiye, güçlü lider Meral Akşener, iktidar olan iyi parti ve iyi partinin kalesi olan bursa. iyi parti içinde etkin bir bursa yönetimi hedefimdir.

Ekip olarak birlikte çalışmak için sizlerin teveccühüne, izninize ve dostluğunuza talibim.

Yaklaşık 25 yıllık iş hayatım ve 5 yıllık üniversite öğrenim hayatım boyunca sahip olduğum bilgi birikimi ve yönetim tecrübelerimi partimizin emrine sunmaya hazırım.

Editör: TE Bilişim