İYİ Parti İl Başkanı İzzettin Şahin, Gaziantep'te büyük oranda ilçe başkanlıklarına atamaların yapıldığını, Nurdağı, Oğuzeli ve Nizip İlçe başkan ve yönetimlerinin de en kısa süre  içerisinde belirlenerek il ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Şahin, merkez ilçeler Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanlıkları için çok titiz bir çalışma yürüttüklerini, bir çok kesimin fikrini aldıklarını belirterek," İki merkez ilçe başkanlığına atama yapmadan evvel oldukça geniş kapsamlı bir çalışma yaptık. Bu şerefli göreve talip olan arkadaşlarımızla ilgili toplumun hemen her kesiminden partimize gönül verenlerle görüş alışverişinde bulunduk. Yaptığımız bu görüşmeler neticesinde Şahinbey ilçemize emekli bürokrat Selim Yılmaz, Şehitkamil ilçemize ise aynı zamanda şu an Belediye Meclis Üyesi olan esnaf Durdu Ergin'i getirdik" dedi.

Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Başkanlarını açıklamak için Gaziantep'in onur günü olan 25 Aralık düşman işgalinden kurtuluşun yıldönümü gününü seçtiklerini ve böyle anlamlı bir günde görevi iki ilçe başkanına tevdi ettiklerini sözlerine ekleyen Şahin," Gaziantep'in kurtuluş gününde Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanlarımıza görevlerini tevdi ettik. İki ilçemize adını veren Şahinbey ve Şehitkamil nasıl bu toprakların kurtuluşunda çok önemli rol oynadılar, İYİ Parti ilçe Başkanlarımızın da Türkiye'nin aydınlık geleceğinde görevlerini en iyi şekilde yapacaklarından hiç şüphem yoktur" diye konuştu.

İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı Selim Yılmaz ile Şehitkamil İlçe Başkanı Durdu Ergin'e, görevleri Şehitkamil Anıtı önünde İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı törenle verildi.

Editör: TE Bilişim