İYİ Parti'den "Erdoğan, Akşener'e cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif etti" iddialarına yanıt

İYİ Parti'den "Erdoğan, Akşener'e cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif etti" iddialarına yanıt
Cumhurbaşkanı ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme sonrası, İYİ Parti yetkilileri "Cumhurbaşkanı yardımcılığı" teklifi iddialarına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşme sonrası, İYİ Parti yetkilileri "Cumhurbaşkanı yardımcılığı" teklif edildiği iddiaları ortaya atıldı.

İYİ Parti'den bu iddialara yanıt gecikmedi. Akşener'e böyle bir teklifin yapılmadığı, yapılsa bile kabul etmeyeceği şeklinde yanıt verildi.

İYİ Parti yetkilileri, Erdoğan ile Akşener'in görüşmesinin ardından ortaya atılan "Cumhurbaşkanı yardımcılığı" teklifi iddialarını yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.