Meral Akşener liderliğinde tüm Türkiye’de teşkilatlanma faaliyetlerine devam eden İYİ Parti’de önemli bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, parti il başkanlıklarına gönderdiği genelgede illegal örgütlerin partiye sızma girişimleri karşısında dikkatli olunmasını istedi.

Tüm il başkanlıkların gönderilen genelgede şu ifadeler dikkat çekti:

“Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar bu taleplerin çok büyük bir dikkatle incelenmesini ve üyelik başvurusunda bulunanların devletçe illegal olarak tanımlanmış ve kabul edilmiş belli yapılarla ilişkili olup olmadıklarını araştırılmasını zorunlu kılmaktadır. Burada göstereceğimiz özen ve dikkat partimizin il/ilçe yönetimlerine söz konusu illegal şebekelerin sızlamalarını engelleyebilmemiz bakımından hayati bir önem taşımaktadır”

İşte o belge:

Öte yandan bugün ise İYİ Parti soyal medya hesaplarından "Genel Sekreterimiz Sayın Aytun Çıray partimizin il/ilçe teşkilatlarına, devletimizce illegal olarak tanımlanmış ve kabul edilmiş yapılarla ilişkili kişilerin sızmalarının engellenmesi için partimizin il/ilçe yönetimlerinin azami özen ve dikkati göstermesi gerektiğini belirtti." şeklinde bir paylaşım yapıldı.

Editör: TE Bilişim