Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan ve 24 Haziran 2018’de yapılacak olan erken seçim ile ilgili, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal’dan açıklama geldi. Başkan Akkal, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken seçimde İYİ Parti’nin seçimlere girebileceğini ve Meral Akşener’in 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere katılacağını söyledi.

“Genel başkanımız Akşener, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı’na aday olacak”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Tamer Akkal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacağını duyurduğu erken seçimler hakkında açıklama yaptı. Akkal yaptığı açıklamada, “Yapılacak olan erken seçimin iktidarın İYİ Parti karşısındaki korkusundan kaynaklandığı aşikar. Partimizin Seçimlere girmeye hak kazanmama gibi bir durumu söz konusu değil. Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından yaptığı basın açıklamasında da belirttiği gibi 10 Haziran tarihinden sonra yapılacak olan her türlü yerel ve genel seçimlere girebiliyoruz. Genel başkanımız Akşener, 100 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı’na aday olacak. Biz İYİ Parti olarak ilk kongremizi 10 Aralık 2017 tarihinde yapmış ve kanunen tüm yaptırımları yerine getirmiştik.

“Korkunun ecele faydası yok”

Ne yaparlarsa yapsınlar biz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Herkes ayağını denk alsın. Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar korkunun ecele faydası yok. Bu seçim ülkemiz için hayırlı, uğurlu olsun hem vatana, hem millete.'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim