15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz,İYİ Parti İl Başkanı Tamer Akkal ve partililer katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Akkal, “Türkiye’de dördüncü durağı Manisa. Bizim önceliğimiz Manisa önceliğimiz Türkiye. Bugüne kadar susturulan halkımızı konuşmaya alıştırmak için böyle bir proje gerçekleştirildi. Ben bu projenin amacına ulaşacağına inanıyorum. 16 yıldır baskıyla susturulan halkımızı dinleyerek, sorunların çözüme ulaşacağını düşünüyorum” dedi. 

“SUSAN TÜRKİYE KONUŞACAK”
Proje hakkında açıklamada bulunan Proje Sorumlusu Hüseyin Özgür ise, “İYİ Parti, Türkiye’de ki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucaklayan bir siyasi harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Toplumun korkmadan konuşabilen kesimi ise hain, provokatör ve hatta gayri milli olarak ilan edilmektedir. Bizler bu durum karşısın da sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip onlara çözüm üretebilmek için bugün burada sizlerle birlikteyiz. Hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmaktır” dedi. 

“SORUNLARI BERABER ÇÖZECEĞİZ”
Proje kapsamında tüm Türkiye’nin gezilerek sorunların dinleneceğini kaydeden Özgür, son olarak şunları söyledi: “Sizlerle sohbet ederken, aynı zaman da genelde ülkemizin, yerelde de Manisa’mızın, Manisalıların ortak sorunlarına hep birlikte çözüm arayacağız ve inanın bulacağız. Hukukun üstünlüğünün değil üstünlerin hukukunun hakim olduğu, cukka ittifaklarının oluştuğu bu talihsiz dönem de Türk Milleti artık sahipsiz değildir. Çünkü İYİ Parti sadece Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye taliptir.Ege bölgesinin en büyük 2. ili olan Manisa, Türkiye’nin ve Avrupa’nın yatırım cenneti olarak gördüğü bir Organize Sanayi Bölgesine sahiptir.

Gelişmiş sanayisiyle ülkemizin sanayi lokomotifi konumundaki Manisa’nın, dünya çapında daha çok tanınması için buradayız. Sırtını, çeşitli endemik bitki ve hayvanlara ev sahipliği yapan Spil Dağı’na dayamış Manisa’mızı, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle koruyabilmek ve geliştirebilmek için buradayız. Bugüne kadar kirletilmesine göz yumulan Gediz Nehri’nin beslediği bereketli ovaların verimliliğinin arttırılabilmesi ve çevre bilincinin oluşturulabilmesi için buradayız. İzmir’e olan yakınlığı ve sosyal alanlarının kısıtlı olması sebebiyle, Manisa da çalışan birçok insanımızın ve Manisa CBÜ de öğrenim gören öğrencilerimizin İzmir’de ikamet etmelerinin önüne geçmek, sosyal yaşamlarını Manisa’da geçirebilmelerini sağlamak ve bu sayede Manisa ekonomisinin canlandırılması için buradayız.”

Editör: TE Bilişim