İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Av.Şükrüye Sevin Çağlayan, Menteşe'de basın ile bir araya buluştu.

Aynı zamanda İYİ Parti Kurucularından ve GİK (Genel İdare Kurulu) üyesi de olan Çağlayan, Basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, “Sizin nezdinizde Muğla’daki tüm halkımıza teşekkür etmek istiyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener’e Cumhurbaşkanlığı adaylığında en yüksek oranda imza veren illerden bir tanesiyiz. Yatağan, Bodrum Köyceğiz gibi bazı ilçelerimiz nüfusuna göre çok başarılı” dedi.

Muğla’dan şu ana kadar 41 aday adayı başvurusu olduğunu hatırlatan Çağlayan, “Bu bize olan teveccühü gösteriyor. Bize başvuran çok genç arkadaşlarımız var, 18 yaşında başvuran arkadaşımız var.

Ben partimizin hem kurucusu hem de Genel İdare Kurulu üyesiyim. Bende yolun başındayım. Muğla’nın biraz daha yeni yüzlere ihtiyaç olduğuna inanıyorum. Bunu ben olduğum için değil, bu 41 kişinin içinde çok yeni yüzler olduğunu düşündüğüm için söylüyorum. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

HEDEFİMİZ 3 MİLLETVEKİLİ

Şükrüye Sevin Çağlayan basın mensupları ile daha sonra birebir sohbet etti ve sorularını yanıtladı. Bir soru üzerine Av.Çağlayan, “Sıralamaya girmezsem yine seçim sürecinde sonuna kadar çalışacağım” diyen Çağlayan, “Erken seçimin bu kadar baskın olacağını beklemiyorduk. Kısa zaman içerisinde teşkilatlanmamızı tamamladık. Şu ana kadar Muğla'daki tüm ilçeleri dolaştım. Halkımızın bizlerden beklentisi çok yüksek. Her gittiğim yerde olumlu tepkiler aldım. Aday sıralamasına gireyim ya da girmeyeyim benim için önemli olan hizmettir. Seçime sayılı günler var. Dolaşılmadık mahalle bırakmayacağım. Vatandaşlarımızın her türlü isteklerini not alıp, yakından ilgileniyorum. Muğla'daki hedefimiz 3 milletvekili çıkartmak. Bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Av.Şükrüye Sevin Çağlayan’ın basın mensupları ile buluştuğu yemeğe ayrıca İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Nizamoğlu, Milletvekili Aday Adayı Salih Özen’de katıldı.

SEVİN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

1981 Muğla doğumlu. İlk, Ortaca Lise öğrenimini Muğla'da yaptıktan sonra 2000 yılında eğitimi nedeniyle İstanbul'a taşındı. 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 4 yıl çeşitli firma ve kişilere hukuki danışmanlık yaptı.

2009 yılında Marmaris'in ilk yerel televizyonu olan Kanal 48 Radyo TV'nin Yönetimi Kurulu Başkanı Saygı Kaan Çağlayan ile evlendi. Çiftin şu anda 5 yaşında 1 kızları bulunuyor.

Siyasete ilk olarak 2013'de atılan Sevin Çağlayan, o yıl yerel seçim sürecinde MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nda Yönetim Kurulu üyeliği ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevini yürüttü.

Editör: TE Bilişim